23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

DynaMate förvärvar AFRY Mätcenter i Mora

| Medlemsnyhet | Företag DynaMate AB

DynaMate AB förvärvar AFRY:s Mätcenter i Mora. Mätcenter som är en del av AFRY-koncernen levererar tjänster inom avancerad mätning till en bred kundbas inom svensk industri.

Förvärvet, som formellt genomförs den 2 januari 2023, innebär att DynaMate växer med fyra medarbetare och ytterligare stärker sin position inom avancerad mätning som en kompetent och stabil partner till svensk industri. 

DynaMate har sedan starten 2010 etablerat sig som en innovativ partner för svensk industri. Nu tar bolaget ytterligare ett kliv för att möta kundernas behov och stärka erbjudandet. Förvärvet av Mätcenter, som fram tills nu varit en del av AFRY-koncernen, är ett steg på DynaMates fortsatta utvecklingsresa och kompletterar samt tillför spetskompetens till bolagets befintliga tjänsteutbud.

- Vi är glada och stolta över att Mätcenter nu blir en del av DynaMate. Vi är imponerade av den specialistkompetens som finns inom verksamheten, inte minst inom mätmetoder och kunskapen inom Reengineering. Tillsammans stärker och breddar vi vårt kunderbjudande och vi ser många positiva affärsmässiga möjligheter. Vi ser fram emot den gemensamma utvecklingen framåt,
säger Pär Holmgren, VD på DynaMate AB.

 

DynaMates hållbara tjänster möjliggör en effektivare drift, en ökad produktivitet och en förbättrad lönsamhet inom ett flertal områden mot svensk industri. Vi bedriver verksamhet över hela Sverige inom Produktion & Underhåll, Automation samt Maskinservice. DynaMate är ett av de största företagen i Sverige med ca 130 anställda och med en omsättning på ca 180 miljoner kronor. DynaMate ingår i Enerco Group AB.

 

Kontaktperson
Pär Holmgren, VD DynaMate
Tfn: 08 - 522 933 01
E-post: par.holmgren@dynamate.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
DynaMate AB

Tallvägen 2
151 21 Södertälje
Sverige
DynaMate AB

Sänd till en kollega

0.078