23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyinstallerat hos Stena Stål AB Värnamo

| Medlemsnyhet | Företag Mekana Maskin AB

Stena Stål AB har investerat i två klingsågsautomater av fabrikatet KASTO som marknadsförs av Mekana Maskin AB

Stena Stål AB har investerat i två klingsågsautomater av fabrikatet KASTO som marknadsförs av Mekana Maskin AB

Modellen är KASTOspeed C9, helautomatiska klingsågsautomat för snabb och exakt kapning för stora serier i material upp till 1400N mm², även höglegerat och med sågklingor av hårdmetall. Snedmagasin för rund- och fyrkantmaterial för stånglängder upptill 6000mm. Modellen KASTOvariospeed C18 är utrustad med Universal magasin för olika former av material på inmatningssidan och utmatningssidan hanteras maskinen av ett robotsorteringssystem. Robotsystemet placerar och sorterar dom kapade detaljerna i olika EUR pallplatser.

Stena Stål AB Värnamo

Vill att dina planer ska bli verklighet. Därför tar vi oss tid att sätta oss in i din värld och analysera dina utmaningar, för att hitta den lösning som matchar dina behov. Det gör du som är verksam inom byggbranschen eller tillverkningsindustrin får precis det stål och den plåt du behöver – när du behöver det.

Förbättringar som gör mer möjligt

Så har vi alltid jobbat och det kommer vi att fortsätta med. Nu växlar vi dessutom upp vårt ständiga förbättringsarbete på bred front. Det innebär att vi jobbar lite extra inom en rad prioriterade områden framöver som digitala lösningar, logistiknätverket, investeringar och bredda samarbeten för att erbjuda nischprodukter. 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Mekana Maskin AB

Kulvägen 3
703 69 Örebro
Sverige
Mekana Maskin AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.125