23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

6500 stk 42CRMO4 Qt Ø75 bultar till vindkraft kund

| Medlemsnyhet | Företag INDUSTRISTÅL A/S

För en större kund inom förnybar energi, vindkraft har vi just slutfört en delvis leverans av en större ramordning på totalt 6500 stycken klippta föremål i kvalitet 42CRMO4 Qt Ø75 mm. Slutprodukten är bultar.

42CrMo4-stål är vald för att det är en typ av legerat stål som är känt för sin höga styrka, hållbarhet och motståndskraft mot korrosion. Detta gör det till ett utmärkt val för vindkraftsindustrin.

En av de främsta fördelarna med 42CrMo4-stål är dess höga hållfasthet, vilket gör det möjligt att hantera de höga krafterna som genereras av vindturbiner. Detta stål har också en hög tröghetsmoment, vilket innebär att det kan motstå böjning och deformation utan att deformeras permanent.

Utöver dess hållfasthetsegenskaper har 42CrMo4-stål också en hög motståndskraft mot korrosion, vilket är viktigt för att skydda vindturbiner från de skadliga effekterna av fukt och salt i luften.

Sammanfattningsvis är 42CrMo4-stål ett perfekt val för vindkraftsindustrin på grund av dess höga styrka, hållbarhet och korrosionsbeständighet.

Medlemsnyhet

Företag
INDUSTRISTÅL A/S

Krudtløbsvej 75
1439 København K
Danmark
INDUSTRISTÅL A/S

Bilder och video

42CrMo4

Sänd till en kollega

0.109