23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hantera större arbetsstycken med Gressels C2

Gressel är en schweizisk tillverkare med ett komplett sortiment av avancerade skruvstycken och helhetslösningar inom fixturering.

En av deras mest populära produkter är C2, ett högpresterande skruvstycke som används för att säkra arbetsstycken i maskinen. Nu har Gressel släppt en uppdaterad version kallad C2.0 samt att de släppt nya större modeller av C2.

Den nya stora modellen XL är utformad för att hantera större arbetsstycken. C2-125 XL-740 kan hantera arbetsstycken med en längd på upp till 727mm. Med detta komplement i sortimentet klarar man av att spänna från 1mm till 727mm centrerat. Detta möjliggör en hög flexibilitet för er som tillverkande företag att arbeta med större arbetsstycken och således öka er kapacitet.

Den uppdaterade versionen, C2.0 har flera förbättringar som gör den ännu mer effektiv och användarvänlig. En av de största uppdateringarna är att spindeln och cylindern nu är integrerade, vilket minskar antalet delar och ökar stabiliteten. Dessutom har spindlen en ny utformning som gör det lättare att byta ut delar, vilket underlättar underhåll och eventuella reparationer. Även handtaget har fått en uppgradering på C2.0. Det nya handtaget är mer ergonomiskt och ger förbättrad tryckavlastning, vilket minskar belastningen på spindeln och förbättrar dess livslängd.

Sammanfattningsvis är Gressels C2 en högkvalitativ fixtur som hjälper företag att öka sin produktivitet. Med de större nya modellerna och den uppdaterade C2.0-versionen, ökas effektiviteten ytterligare

Ravema AB
Margretelundsvägen 1
Box 423
331 24 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560449786

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047