23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Tillståndsövervakning av maskinspindlar i verktygsmaskiner

Genom att dra full nytta av den patenterade HD-tillståndsövervakningstekniken erbjuder SPM en komplett och pålitlig lösning för att övervaka tillståndet hos verktygsmaskiners spindlar.

Vilket ger tidig varning och lokalisering lagerskador och andra maskinproblem som snabbt kan orsaka kvalitets- och tillförlitlighetsproblem.

En av de viktigaste verktygsmaskinkomponenterna är spindeln. Verktygsmaskiner kan ha en eller flera spindlar, vars funktion avsevärt påverkar produktkvalitet och produktionshastigheter. Drivna av en elmotor är moderna högprecisionsspindlar kompakta enheter, mycket effektiva vid höga hastigheter (> 10 000 rpm), och vanligtvis med hög- eller ultrahög precision förspända lager. Allmänning problem med verktygsmaskiner inkluderar lagerfel, obalans och problem med maskinstrukturen.

Du kan läsa mer om vår unika lösning i bifogat dokument TS_024B (under Kataloger) eller kontakta gärna oss på Svensk försäljning alternativt skicka e-post till info@spminstrument.se så kontaktar vi dig.

Du kan läsa mer om oss på www.spminstrument.se

SPM Instrument AB
Box 504
645 25 STRÄNGNÄS
Besöksadress: Finningevägen 71
645 42 STRÄNGNÄS
Strängnäs kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561324228

Kontaktperson

Tomas Årman
Försäljningschef Sverige
+46 15222500 tomas.arman@spminstrument.se

Sänd till en kollega

0.047