23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Få 150 000 kronor i automationscheckar från Tillväxtverket

Är din verksamhet i behov av att öka produktionen med hjälp av automatisering eller robotisering? Nu kan du söka ekonomiskt stöd i form av automationscheckar från Tillväxtverket.

DynaMate är certifierad integratör av robotar och erbjuder automationstjänster för framtidens industri. Vi hjälper dig hela vägen och du har möjlighet att ansöka om kompensation för 50-75 procent av totala projektbudgeten, eller max 150 000 kr.

Automationscheckar från Tillväxtverket ska användas för externa kostnader, exempelvis tekniska utredningar från integratör, systemleverantör och konsult som arbetar för att förbereda för dina automationslösningar. 

Automationscheckarna avser inte direkta investeringar i robotar, utan är till för att minska den tekniska och/eller ekonomiska risken för att underlätta inför kommande investeringar.

“Du som kund ansöker om automationscheckar för att få stöd till förstudie hos Tillväxtverket . Vi som leverantör gör och presenterar förstudien. Är du som kund nöjd och vill gå vidare kan vi starta projektet direkt genom att tillverka och beställa komponenter.”
Magnus Hagman, Projektledare DynaMate.

Din helhetsleverantör inom industriell robotik och automation
Vi erbjuder allt från programmering och reparation till simulering, omprogrammering, och nyproduktion. Utifrån dina specifika behov levererar vi en skräddarsydd lösning för att effektivisera din produktion – En investering som i snitt är betald inom ett år.

Läs mer om våra tjänster inom System & Automation

DynaMate AB
Tallvägen 2
151 21 Södertälje
Södertälje kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565289286

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.046