23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

:: Ljudabsorption, Ljudisolering och Strukturljuddämpning

| Medlemsnyhet | Företag B6 Akustik A/S

B6 Akustik A/S producerar bullerdämpande och ljudabsorberande material till t.ex. bilar (fordon), båtar och maskiner samt akustikreglerande väggelement.

Ljudabsorption
För isolering/ljudavskärmning av bullerkällan används tyngre skumtyper (t.ex. bonded foam) som normalt beläggs med täta folier.

Ljudisolering
För isolering/ljudavskärmning av bullerkällan används tyngre skumtyper (t.ex. bonded foam) som normalt beläggs med täta folier.

Strukturljuddämpning
Optimal dämpning av strukturljud i tunnplåts-konstruktioner, i t.ex. skåp och förarhytter, kan uppnås genom beklädning med tunga/tunna ljudfolier.

Maritim akustik
Vi tillverkar förstklassiga akustiska produkter för sjöfartsindustrin. Vi har bl.a. ett näre samarbete med Windy Boats Sverige och Norge. Vi ger råd och specificerar material och typ, och producerar kundanpassade lösninger.

Specialprodukter för judisolering/ljudabsorption
För särskilda ljudisolerings-/ljudabsorptionsuppdrag kan flera olika material föras samman genom laminering. Ett exempel är B6-Isoboat som är godkänd enligt "Nordisk Båt Standard".

Kundspecifika lösningar
Merparten av vår produktion baseras på lösningar som är anpassade efter kundens egna krav och önskemål. Materialen kombineras och bearbetas beroende på bullerproblemets art och konstruktionens utformning.

Golvbeläggning
Som golvbeläggning erbjuder vi oljebeständiga material som kan kombineras med eventuell köld-/värmeisolering.

Termoformning
Med hjälp av termoformning kan man skapa eleganta ytstrukturer, bl.a. där logotypen visas. Olika typer av polyesterskum kan användas beroende på uppdrag.

Termisk isolering
Vi tillverkar kundanpassade termiska lösningar av olika material.
Våre produkter har bra värmeledningsförmåga på mindre än 0,04 W/mK.

Precisionsskärning/stansning
Materialen, som är skurna med vattenstråle och precisions-utstansade, kan anpassas till 100 % efter konstruktionen.

Kontakta oss:

Steen Ørum
Tel: +45 2631 2215 | E-post: soer@b6.dk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

B6 Gruppen
B6 Akustik är en del av B6 Gruppen, som består av B6 Akustik A/S och B6 A/S. Produktprogrammet hos samtliga verksamheter är skumplast- och textilbaserat.

På B6 Akustik A/S producerar man bullerdämpande och ljudabsorberande material till t.ex. bilar, båtar och maskiner samt akustikreglerande väggelement.Medlemsnyhet

Företag
B6 Akustik A/S

Tranåsvej 5-7
9300 Saeby
Danmark
B6 Akustik A/S

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.109