23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Specialister på rätt yta!

När det gäller ytbehandling av aluminium så ligger ProfilGruppen Klavreström i framkant med trettio års erfarenhet och specialkompetens av alla typer av aluminiumlegeringar.

Oavsett om det gäller anodisering av olika typer av gjutgods, bearbetad plåt eller bearbetade profiler i olika legeringar är det hos ProfilGruppen ni finner den högsta kompetensen! Här är alltid kundens behov och önskemål i fokus.

- Vi är ett litet kundnära företag med det större företagets organisation och resurser i ryggen. Vi är TS 16949 certifierade och har många krävande kunder inom fordonsindustrin, en styrka som vi sannolikt är ensamma om på marknaden, säger Johan Cederborg, Produktionschef på ProfilGruppen Klavreström.

Våra kunder ger oss vår specialkunskap
Vi anodiserar samtliga längder upp till 7 800 mm i våra olika anläggningar, men är i Klavreström specialister på längder upp till 1 500 mm. Vi har en unik kunskap kring anodisering av strängpressade profiler och arbetar med en mängd intressanta kunder. Detta har genom åren gett oss en mycket stor erfarenhet och bred kunskap om såväl kunders som olika branschers behov och krav.
Vi har idag möjlighet att förutom naturanodisering i oxidskikt upp till 25 my även producera i standardfärger och andra kulörer. Vi kan också ombesörja packning i kundemballage. Genom vårt nätverk av medleverantörer kan vi även bistå med andra ytbehandlingar, där pulverlackering är den vanligaste.

Unik ytbehandlingsmetod som gör ytskiktet elektriskt ledande - Alutin
Vi har till detta även vår egna process Alutin. Detta är en för ProfilGruppen unik ytbehandlingsmetod, där i normalfallet blir det anodiserade ytskiktet elektriskt isolerat. Genom att tillsätta tenn i processen skapas ett ytskikt som leder ström och förhindrar statisk elektricitet. Ytan blir stark och får högt skydd mot korrosion, både i inomhus- och utomhusmiljöer . Det är detta som gör Alutin unikt. Läs mer om ytbehandlingen Alutin här >>

- Efter överenskommelser om leveranstider kan vi erbjuda säkra utleveranser till dig eller din slutkund. Kontakta oss gärna om du önskar veta mer eller prova oss och ladda ner Din förfrågan här till höger.


Mikael Granlund
Sales Manager Machining & Processing
Telefon: 0474-55101
E-post: mikael.granlund@profilgruppen.se

Johan Cederborg
Produktionschef, ProfilGruppen Klavreström
Tel: 0474-55487
E-post: johan.cederborg@profilgruppen.se

ProfilGruppen Extrusions AB
Östra Industriområdet
364 31 Åseda
Uppvidinge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562065119

Sänd till en kollega

0.062