23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Proplate på plats på World Crane and Transport Summit i Amsterdam

Under två dagar möts 300 representanter för ledande aktörer inom kranbranschen och sektorn för specialtransporter i Amsterdam för att diskutera marknadsläge och branschutveckling.

Liebherr och Kobelco, båda kunder till Proplate, är två av de världsledande företag som deltar.

- Det är självklart för oss att vara på plats där våra stora kunder träffas, säger försäljningschef Johan Törnqvist. Det ger oss möjlighet att ta del av de senaste branschnyheterna och känna av hur vindarna blåser på våra kunders marknader.

Proplate levererar till flera olika branscher, där stag till kranindustrin är den största nischprodukten. Stagen är kritiska komponenter i krankonstruktionen då de länkar samman fackverket med motvikterna. Kvalitetskraven är därför oerhört höga. Längden på stagen varierar från en meter upp till 16 meter och ett stag kan väga 1,5 ton.

- Det krävs en avancerad och anpassad produktion för att kunna tillverka denna typ av kompontenter, konstaterar Johan Törnqvist. Vi har gjort tunga investeringar de senaste åren i vår anläggning i Oxelösund. Det gör att vi nu kan erbjuda våra kunder helhetslösningar, där alla steg - från plåt till monteringsfärdig produkt – äger rum inom våra grindar.

Konferensen äger rum den 29-30 oktober och Proplate kommer att finnas på plats de två dagar som konferensen pågår.

Proplate Oxelösund AB
Folkegatan 56
Box 14
613 21 OXELÖSUND
Oxelösunds kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564662442

Kontaktperson

Josefine Lilja
Marketing & Communications Manager
+46 10 19 54 115 josefine.lilja@proplate.se

Sänd till en kollega

0.047