23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

7 nya MAZAK-maskiner i Ravemas monter A14:21 på M.A.X-mässan

MAZAK-maskinerna som visas i Ravemas monter tillgodoser det bästa av våra kunders önskemål gällande snabba maskiner.

De har hög precision samt är användarvänliga för operatörerna.
Till detta har vi också möjligheten att visa automation inom området Robot-system, flerpallettsystem samt stångautomation.

HCN 4000-III med en helt ny designad palettväxlare för upp till 6 paletter med palettstorlek på 400x400mm. Maskinen är konstruerad för obemannad körning med bra spånavgång, ergonomiskt uppbyggnad med stor siktruta samt styrsystemet på ”rätt sida”, allt för att prioritera operatörerna. Maskinen kan också utrustas med Palletechsystem alt. robotladdning för automatisk bearbetning .
Maskinen har en acceleration på 1G i positioneringsaxlarna samt 60m/min i snabbmatningshastighet. Till detta är det som standard spindelvarv på 18,000rpm/35kw.
MAZAK-maskinerna är miljöompassade till ”den Gröna linjen”, några exempel på detta är fettsmörjning istället för olja samt automatiskt energisparfunktion när maskinen inte producerar. Detta innebär att maskinens styrsystem samt maskinbelysningen släcks ner och hydraul aggregatet stängs av etc.

Quick Turn Nexus 350-II MSY är också en helt ny maskin, denna kommer från Mazaks Europa-fabrik (som har kapacitet av 125-150 maskiner/månad)
Maskinen är utrustad med dubbla spindlar som ger möjlighet till komplett bearbetning eftersom maskinen också har roterande verktyg i revolvern. Kombinationen är unik på denna storlek av maskinmodell. Maskinen är också utrustad med Y-axel som standard, allt för att möjliggöra komplett bearbetning av större detaljer.

Förutom dessa två maskiner visas även Variaxis j-500 samt Integrex i-200ST.

För mer info: Ravema AB, tfn 0370-488 00. www.ravema.se

Ravema AB
Margretelundsvägen 1
Box 423
331 24 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560449786

Sänd till en kollega

0.031