23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Lesjöfors satsar stort på tyska marknaden

Lesjöfors ser stor potential att växa i Tyskland. Som ett led I en offensiv satsning på denna marknad lanseras nu en tysk version av företagets webbplats.

Lesjöfors har varit aktiv på den tyska marknaden i flera år. För eftermarknad till bilindustrin är Lesjöfors idag den ledande leverantören med en fantastisk försäljningsutveckling. På industrisidan har det egna säljbolaget verkat under många år. Under 2011 förstärktes närvaron genom förvärvet av fjädertillverkaren Velleuer Springs and Pressings i Düsseldorf, vilket medfört att Lesjöfors nu har en mycket stark position på den tyska marknaden även inom industri.

Tysk webbplats ger bättre service
För att öka servicegraden till kunder i Tyskland lanseras nu en tysk webbplats. Den ger tillgång till värdefull information om fjädrar, pressade detaljer samt gasfjädrar och utgör en bra grund för Lesjöfors marknadsarbete.

Den tyska webben nås genom att klicka på den tyska flaggan i övre högra hörnet på www.lesjofors.se. Lesjöfors tyska dotterbolag har även en egen webbplats www.lesjofors.de med lokal information samt länkar till koncernens webbplats.
- Varmt välkommen att besöka oss, antingen personligen eller via vår webbplats, hälsar koncernchef Kjell-Arne Lindbäck.

Lesjöfors AB
Lagergrens gata 2
652 14 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560013251

Sänd till en kollega

0.047