23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ökad kapacitet hos AQ Enclosure Systems

Vaggerydsföretaget investerar i en ny panelbockningsmaskin från Salvagnini för att förbättra konkurrensen, kvaliteten och ledtiden för produktionen.

– Med denna investering breddar vi vårt utbud, för att bli en än mer komplett tunnplåtsleverantör. När en kund vänder sig till oss ska de känna trygghet i att vi har förmåga att välja ett optimalt tillverkningssätt för deras produkter, säger marknadschef Rickard Lundkvist, till Metal-Supply.

Han förklarar vidare att i och med investeringen ökar företaget kapacitet, konkurrenskraft och flexibilitet.

– Som legoleverantör är det viktigt med hög flexibilitet. Den konfigurering av Salvagnini P4 2725 innebär att vi kan ta tjockare material och klarar högre bockar än vad som är vanligt hos andra tunnplåtsleverantörer, säger han och fortsätter:

– Den snabba bockhastighet bidrar också till att vi förstärker verksamheten med god kapacitet. Salvagninis lösning med integrerad klippfunkion gör att vi också kan hantera mindre format. En annan fördel är att vi kan bocka profiler effektivt utan dyra verktygskostnader. Det kan vara ett bra alternativ till rullformning.

AQ Enclosure Systems AB erbjuder utveckling, tillverkning och avancerad montering av såväl tunnplåtsdetaljer som kompletta maskinsystem. Företaget har produktion i Vaggeryd och Falköping samt ett försäljnings- och konstruktionskontor i Stockholm Kista. Företaget har 180 anställda och en årsomsättning på 320 MSEK.

Salvagnini Scandinavia AB
Växjövägen 26
331 42 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563345973

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.049