23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Elastocon erbjuder revolutionerande korrosionsprovare med RH-styrning

Q-Labs nya korrosionskammare Q-FOG CRH innebär ett verkligt genombrott i pris och prestanda för korrosionsprovare med fuktkontroll.

Q-FOG CRH kan utföra de flesta stora fordonsstandarder för korrosionsprovning, som GMW 14872, SAE J2334 och många andra från Ford, ISO, GB/T, VW, Volvo, Chrysler, Renault med flera.

Korrosionsprovaren Q-FOG CRH har alla egenskaper och fördelar som grundmodellen CCT, men ger dessutom fullt variabel fuktreglering med hjälp av en innovativ förbehandling av luften.

Som tillval finns även en duschfunktion, som ger större spraydroppar, högre flödes-hastigheter och kortare duschtider än den finfördelade saltdimman i standardutförandet.

Q-FOG CRH har dessutom en avancerad rengöringsfunktion för sprutmunstycken som förhindrar igensättning, som är ett vanligt problem hos andra avancerade korrosions-kammare.

Med korrosionskammaren Q-FOG CRH är det möjligt att köra igenom en serie av de viktigaste korrosionsmiljöerna i ett svep. Tack vare den lättanvända kontrollenheten kan även extremt komplexa provningscykler programmeras på ett enkelt sätt.

Elastocon AB är Q-Labs återförsäljare på den skandinaviska marknaden.

Läs mer om Q-FOG CRH på Elastocons produktsida här.

Elastocon AB
Tvinnargatan 25
507 30 Brämhult
Borås stad
Sverige
VAT nummer: SE5563522613

Sänd till en kollega

0.031