23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

OCS har erhållit en prestigefylld order

OCS har erhållit en prestigefylld order på nytt hängande konfektionslager från Swisslog AB i Partille. Swisslog är totalintegratör i det nya distributionslagret som just nu byggs i Vänersborg för den skandinaviska modekoncernen Varner-Gruppen.

På en totalyta om ca 14 000 m2 som fördelas på 3 våningar skall OCS leverera ett semi-automatiserat system för lagring och distribution av hängande plagg. Utrustningen kommer att levereras och installeras under sommaren 2015.

Norge-baserade Varner-Gruppen är en ledande, snabbt växande aktör inom modebranschen med en omsättning på över 12 mdkr och fler än 1 450 butiker i Skandinavien, Finland, Tyskland, Island, Polen och Österrike. Varner äger bl a modekedjorna BikBok, Carlings, Cubus, Dressman, Wow, Volt och Urban.

OM OCS

OCS erbjuder pålitliga och kostnadseffektiva interna transportsystem av hög kvalitet och stor flexibilitet. Systemen är rena och oljefria med litet behov av underhåll. Vårt breda utbud av hängtransportörer och rullbanor, kedjetransportörer och bandtransportörer ger stor valfrihet vad gäller funktion, design och effektivitet.

OCS affärsidé: Genom att erbjuda smarta interna transportsystem bidrar OCS till sina kunders lönsamhet.

OCS har en global närvaro med huvudkontor i Borås och försäljningskontor i Stockholm samt Löhne i Tyskland. I Europa, USA, Kina och Japan representeras OCS av partnerföretag.

Kontakt
Kenth Almqvist, VD OCS AB, 070-720 06 09
Christer Lundgren, Försäljningsansvarig OCS AB, 070-720 06 08

OCS Overhead Conveyor System AB
Stormgatan 9
504 64 BORÅS
Borås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564626645

Kontaktperson

JE
Jennie Erlén
Marketing Manager
+46 333401270 jennie.erlen@ocs.se

Sänd till en kollega

0.031