23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Absolent inleder samarbete med MaskinFransson

"Vi ser samarbetet som ett naturligt steg i vår utveckling som företag", kommenterar Andreas Wik, försäljningsingenjör på Absolent AB.

Samarbetet innebär att de kunder som i fortsättningen köper en bearbetningsmaskin från MaskinFransson även erbjuds ett Absolentfilter anpassat för att ta hand om processluften från maskinen.

– Vi ser samarbetet som ett naturligt steg i vår utveckling som företag. Kundernas behov står i centrum för båda våra verksamheter och genom att samarbeta med MaskinFransson har vi möjlighet att hitta nya vägar för att se till att kunden alltid har ren luft från och omkring sin maskin, säger Andreas Wik, Försäljningsingenjör på Absolent AB, i ett pressmeddelande.

Enligt företagen kommer MaskinFranssons kunder tryggt och enkelt få tillgång till Absolents kunskap och hela produktsortiment. Tillsammans med kunden kartläggs produktionen och ett förslag på en lösning överlämnas. Kunden väljer själv om det ska vara ett filter per maskin eller ett gruppfilter för flera maskiner.

Även hos MaskinFransson ser man stora fördelar med samarbetet:

– För oss är hela leveransen viktig och att kunden fortsätter vara nöjd med det vi levererat över tid. Vi har valt att samarbeta med Absolent eftersom vi vet att deras filterenheter alltid åtföljs med garantier för ren luft, rätt flöde och långa livslängder, säger Henrik Fransson, försäljningschef på MaskinFransson.

Absolent AB
Staplaregatan 1
531 40 Lidköping
Lidköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564760642

Sänd till en kollega

0.062