23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Verktygsteknik Småland investerar i trådgnist!

Stenbergs har nyligen levererat ytterligare en trådgnist från Excetek, denna gång av modell V650G som har en rörelse på X650 Y400 Z350. Maskinen har installerats hos VERKTYGSTEKNIK SMÅLAND AB som ligger i Växjö.

Marcus Lindquist, som är en av två ägare till Verktygsteknik, berättar varför de valde just Excetek.
- Det är en bra storlek på maskin för att tillverka klippverktyg, vi kan nyttja maskinens storlek till att köra mer obemannat. Detta betyder fler detaljer på bordet varje natt/helg. Excetek maskinen går 2-3 ggr snabbare än vår gamla maskin vilket betyder mer kapacitet till att även köra lego-gnistning. Förhållandet mellan pris, prestanda och leveranstid spelade givetvis också stor roll i valet av maskin. Stenbergs har alltid maskiner på lager i Jönköping för snabba leveranser. Efter vårt besök i Jönköping så beslutade vi oss för att investera i en trådgnist från Excetek.
Excetek som tillverkar trådgnistar i flera olika storlekar är ett delägt bolag av befintliga agenturen YCM, som är en av Taiwans största maskintillverkare.
Exceteks trådgnistmaskiner har hög precision och säker trådträdning som gör att maskinerna står sig bra i förhållande till andra fabrikat.

AB Sigfrid Stenberg
Vasavägen 3 D
Box 3027
550 03 JÖNKÖPING
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560172099

Sänd till en kollega

0.062