23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Bergslagen-företag köper Okuma

Kuszlis Mekaniska Verkstad investerar i en Okuma från Stenbergs.

Företaget utökar därmed sin maskinpark med ytterligare en maskin från Okuma. Denna gång satsar man på en fleroperationsmaskin av modellen Okuma MB-4000H, enligt ett pressmeddelande från Stenbergs.

Det blir den tionde Okuma maskinen hos Kuszlis Mekaniska. Maskinen levereras redan i juli/augusti och kommer vara igång och producera efter sommaren.

– Anledningen till investeringen är att vi har en ökad orderingång, samtidigt som vi länge har kollat på den här typen av maskin för att komplettera vår maskinpark. Nu blev det läge att satsa, säger Michel Kuszli, ägare av Kuszlis Mekaniska Verkstad.

Kuszlis Mekaniska Verkstad AB ligger i bruksorten Kolsva i Bergslagen. Familjeföretaget grundades 1979 av Andras Kuszli men ägs och drivs i dag vidare av sonen Michel. Företaget är en legotillverkare inom skärande bearbetning först och främst till svensk gruv- och verktygsindustri.

– En av våra framgångsfaktorer är att investera i kvalitetsmaskiner eftersom underhålls- och driftskostnaden blir låg. I längden tjänar vi på att ha med maskiner med hög tillgänglighet, säger Michel Kuszli.

AB Sigfrid Stenberg
Vasavägen 3 D
Box 3027
550 03 JÖNKÖPING
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560172099

Sänd till en kollega

0.048