23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Okumas nya styrsystem OSP Suite

Ger nya kommunikationsmöjligheter och ökad effektivitet

OSP Suite är Okumas senaste tillskott i utvecklingen av styrsystem med grafiska gränssnitt för enklare överblick och visualisering. OSP Suite är att öppet system som kombinerar olika delar av Okumas välkända teknologi ”Intelligent Technology” med olika applikationer. Det går även att integrera 3:e parts applikationer, vilket ger exceptionella möjligheter. Den största fördelen är att systemet anpassas efter respektive operatör och det är enkelt att göra personliga inställningar och välja egna funktioner.

Nästa generations intelligenta OSP Suite har dynamiska och smarta IT-lösningar samlade i ett paket. Systemet kombinerar olika delar av Okumas välkända teknologi såsom Thermo-Friendly Concept, Collision Avoidance System, Machining Navi och 5-Axis Auto Tuning System. Detta i kombination med 3:e parts applikationer för att klara specifika produktionskrav.

OSP Suit erbjuder en helt ny dimension när det gäller drift och produktivitet. Maskinstatus och all relevant data visas på skärmen och registreras även för produktionsanalys för enklare underhåll och service. Man får snabbt en bra översikt över till exempel dagligt underhåll.

Det finns ett 30-tal olika applikationer som ger användaren omedelbar tillgång till all nödvändig information och data. OSP Suite anpassas efter respektive operatör och kan konfigureras upp till tre användare. Det är enkelt att fritt organisera menyer, välja genvägar och lägga till sina egna funktioner. Anpassade PDF-filer kan sparas i biblioteket som tillägg till manualer, med en integrerad sökfunktion kan du även hitta all information snabbt. Visualisera komplexa delar och få snabbare förståelse av delens geometrier med 3D pdf som skapas av användaren och förkortar installationstiden.

OSP ECO Suite
Okuma har sedan flera år tillbaka jobbat medvetet på miljösidan, ett av resultaten är OSP ECO suite. Flera energispartekniker är inbyggda i systemet, till exempel kan maskinen själv avgöra när kylning behövs och hydrauliken kan gå ner i energisparläge när den inte används. Operatören får också information på skärmen om strömförbrukning och effektförbrukning och kan själv göra vissa val för att minska energiförbrukningen. En annan funktion är automatisk stoppfunktion när maskinen går på tomgång (med hänsyn tagen till övrig utrustning).

OSP Suite Digital Manufacturing system
Integrerar avancerade applikationer för visualisering och digitalisering av viktig information för maskinbearbetning. Därigenom kan varje enskilt steg i processen effektiviseras.

OSP Suite Intelligent Technology
Maximera produktiviteten och kombinera olika delar av Okumas välkända teknologi såsom Thermo-Friendly Concept, Collision Avoidance System, Machining Navi och 5-Axis Auto Tuning System.

AB Sigfrid Stenberg
Vasavägen 3 D
Box 3027
550 03 JÖNKÖPING
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560172099

Sänd till en kollega

0.063