23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Trescal Sweden förstärker sin verksamhet i Norrland

Trescal Sweden förstärker sin verksamhet i Norrland

Trescal Sweden (tidigare en del av CE Johansson) förvärvar Mekanotjänst kalibreringsverksamhet i Örnsköldsvik. Kalibreringsverksamheten har en lång historia från Hägglunds via BAE Systems Hägglunds, Mekanotjänst och nu Trescal Sweden. Kalibreringsverksamheten i Örnsköldsvik har fyra anställda med en mångårig och gedigen erfarenhet inom kalibrering. Vi välkomnar våra nya medarbetare till Trescal Sweden och vi är mycket glada till att ytterligare stärka vår position som den största tredjepartsleverantören inom kalibrering och mättekniska tjänster World Wide. Trescal som är en obunden leverantör inom kalibrering finns representerade i 20 länder och har 2150 anställda World Wide.

Trescal Sweden är Sveriges äldsta ackrediterade kalibreringslaboratorium inom längd, plan/vinkel och temperatur, redan 1975 utsågs vi till en ackrediterad mätplats och förra året hade vi 40 års jubileum.

Vår målsättning och ambition som leverantör är att erbjuda Er en bra helhetslösning för just Ert kalibrerings behov. Vi kan hantera de flesta storheter och fabrikat på marknaden och utför kalibrering i vårt laboratorium eller på plats hos er. Med vår samlade resurs kan vi åta oss kalibreringsåtaganden som även inkluderar logistik och administration.

Trescal Sweden AB
Fraktgatan 6
633 46 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5566101811

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.046