23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Dematek ställer ut på Underhåll 2016

| Medlemsnyhet | Företag Dematek AB

Årets underhållsmässa bjuder dig som besökare på en massa spännande nyheter, bland annat kan du hos Dematek (B05:22) se den unika V-profilkran som Demag tagit fram.

Se den unika V-profilkran som Demag tagit fram. Dematek utvecklar, säljer, servar och installerar produkter och lösningar för att lyfta och hantera stora som små laster och är en av de ledande leverantörerna av lyft – och materialhanteringsutrustning.

Demags travers av typen V-profilkran har under 2015 skördat en rad priser i designtävlingar runt om i världen. Bland annat det prestigefulla Red Dot Award, som var den sextionde upplagan av Red Dot och V-kranen vann i konkurrens med 5000 produkter från 56 länder. Bland tidigare vinnare återfinns Apple, BMW, Siemens för att nämna några. Utöver det har V-kranen även vunnit pris i Industrie Preis 2015 Best Of och i F Design Award 2015 samt Germen Design Award 2016.

En precision kran som är lätt, med lång livslängd – Demag V-profilkran revolutionerar den moderna lasthanteringen: Dess innovativa uppbyggnad med uppdaterade membranlänkar reducerar vibrationsfrekvensen med 30%, minskar vikten med i genomsnitt 17% och fördubblar livslängden till upp till 500 000 lastväxlingar. Tack vare det nya balkkonceptet ökar effektiviteten markant vid transport av laster och även hanteringskapaciteten, jämfört med vanliga balkar med lådprofil.

Hos Dematek hittar du även andra nyheter så som den nya moduluppbyggda lintelfern DMR och ett helt nytt system för driftövervakning med Demag Status Control.

Klicka här för att registrera dig och få din kostnadsfria entrébiljett.

Möt Dematek ABUnderhåll 2016 i monter B05:22.

Se mer om eventet

Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Dematek AB

Gamla Södertäljevägen 125
141 07 Segeltorp
Sverige
Dematek AB

Sänd till en kollega

0.094