23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hydroscand öppnar i Kungsbacka

Hydroscand expanderar i Göteborgsområdet och öppnar en ny butik i Kungsbacka. Kunder söder om Göteborg, som tidigare behövt åka in till Mölndal och Göteborg för slang och ledningskomponenter, får nu en närmare slangservice i Hydroscand Kungsbacka.

Hydroscand i Kungsbacka är ett efterlängtat tillskott och blir den femte Hydroscand-butiken i Göteborgsområdet. Adressen är Arendalsvägen 22 och planen är att slå upp dörrarna den 16 september. I sann Hydroscand-anda kommer det erbjudas ett brett och lokalt anpassat sortiment inom slang och ledningskomponenter för hydraulik, pneumatik och industri.

”Behovet av en butik söder om Göteborg var stort och för många kunder är det smidigare att åka till Kungsbacka. Butiken ligger i ett industriområde i norra Kungsbacka med köpcentrum och dagligvaruhandel i närheten. Det passerar mycket trafik förbi och vi tror att det är lätt att hitta in till oss”, säger Torbjörn Wulcan, regionchef Västra Götaland.

Den nya fina butiken är liten och kompakt med sina 300 kvadratmeter. Det finns gott om parkeringsmöjligheter, för såväl lastbilar som mindre fordon. Butiksansvarig i Kungsbacka blir Fabian Whendin som tidigare arbetat på Hydroscand i Åbro (Mölndal). Med mångårig erfarenhet inom Hydroscand bidrar han med stor produktkunskap.

Hydroscand Kungsbacka erbjuder även hjälp på plats hos kunderna, genom den mobila slangservicen SlangExpress. Butiken har en egen servicebuss och hjälper till med såväl akuta slangbyten som planerat underhåll. Genom Kungsbackabutiken, med tillhörande SlangExpress, har Göteborg med omnejd fått bättre tillgänglighet och ökad servicenivå.

Hydroscand AB
Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561307124

Sänd till en kollega

0.032