23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hexagons lösning för analys av tryckkärl

Upptäck de senaste funktionerna och egenskaperna hos PV Elite ® 25

Sedan PV Elite® lanserades för tre decennier sedan har det hjälpt användare att tryggt utforma utrustning för de mest extrema användningsområdena. Den nya versionen ger dem utökade möjligheter till oöverträffad säkerhet.  
  
Den senaste versionen innehåller alla de verktyg som behövs för att utföra ett brett utbud av kärlanalyser och gränsdefinierande datainmatningar, vilket gör det möjligt för ingenjörer att effektivt konstruera och snabbt förstå resultat som garanterar säkerheten.   
  
Den innehåller:  

  • Förbättringar av EN 13445-koden, t.ex. förenklad utmattningsanalys, krypdesign och sprängningsbelastningar för horisontella kärl.  
      
  • Analys av rektangulära kärl för alla koder som stöds.  
      
  • Uppdateringar av nordamerikanska vind- och seismiska koder  
      
  • Förbättringar av materialdatabasens användarupplevelse  

PV Elite 25 innehåller också förbättringar av användarupplevelsen, vilket gör det lätt att lära sig och använda för både nya och erfarna ingenjörer. Det effektiviserar datainmatningen genom att dela upp inmatningen i förnuftiga delmängder, medan analysen kan göras i ett enda steg över hela tryckkärlsmodellen eller på enskilda komponenter (t.ex. skal, munstycken, flänsar osv.).  
  
Kristin Coyle, Product Owner, Hexagons Asset Lifecycle Intelligence-division, säger: "Tryckkärlsingenjörer har till uppgift att genomföra projekt som varierar kraftigt i storlek, typ och material. Denna nya version av PV Elite ger dem allt de behöver för att förbättra sin produktivitet, spara tid och optimera den tekniska konstruktionen med hjälp av utökade datafunktioner. Dessutom är den enklare än någonsin att lära sig och använda, vilket gör den perfekt för användare som kräver snabb uppstart och förtroende för sina beräkningar enligt säkerhetskoden."  
  
Maximilian Stechhammer, chef för försäljning och marknadsföring på Hering AG, säger: "PV Elite har hjälpt oss att spara tid och pengar. Vi har minskat våra konstruktions- och beräkningskostnader med 30%. Vi har också hållit vår kvalitetsnivå hög, eftersom PV Elite är ett utmärkt verktyg för att konstruera och validera våra produkter."  
  
Upplev ett bättre PV Elite med utökade möjligheter och oöverträffad säkerhet. Ta reda på mer om de nya funktionerna och egenskaperna på den här länken.   

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5566019773

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.048