23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Internrevision av ledningssystem, 3 dagar

Oavsett om du är ny som internrevisor och behöver grundutbildning eller om du redan har revisionserfarenhet, men vill vässa din kompetens för att ta nästa karriärsteg, så har vi kursen för dig!

Oavsett om du är ny som internrevisor och behöver grundutbildning eller om du redan har revisionserfarenhet, men vill vässa din kompetens för att ta nästa karriärsteg, så har vi kursen för dig! Under året kommer vi dessutom att lansera helt nya utbildningar i vårt utbud kopplande till standarder, men detta kommer vi att återkomma till lite längre fram så håll ögonen öppna!

Vår kurs Internrevision av ledningssystem är en av våra mest populära kurser och vi är otroligt stolta över de fantastiskt fina omdömena vi får av våra kursdeltagare!

Vi på Ramboll Utbildning är så glada över att vi får vara med och utbilda så många engagerade interna revisorer. Vi vet hur viktiga ni är och hur ni bidrar till att utveckla er verksamhets förmåga att uppfylla strategier, mål och olika intressentkrav.

Internrevision av ledningssystem, 3 dagar

Genom att varva teori med praktiska rollspel och feedback får du kunskap om hur man genomför en internrevision av ett integrerat kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöledningssystem baserat på kraven i ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001. Läs mer och anmäl dig!

Kontakt
Tveka inte att kontakta oss för att diskutera vilka behov just du har, så vägleder vi dig till rätt utbildning!

Andreas Jansson, Ramboll Utbildning (andreas.f.jansson@ramboll.se)

Ansvarig för Rambolls revisions – och ledningssystemsutbildningar

Ramboll Utbildning
Vädursgatan 6
402 27 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5561330506

Kontaktperson

Sofia Askengren
Marketing & Communication
+46 10 6153126 sofia.askengren@ramboll.se

Sänd till en kollega

0.094