23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Inlåst! Säker och enkel låsning med norelem

En nyhet i norelems produktsortiment är ett spännlås med dolda skruvhål, som övertygar med sin funktionalitet och tilltalande design.

Spännlåset, som är en del av det omfattande utbudet av över 70 000 standardkomponenter från den tyska komponenttillverkaren, lämpar sig till exempel för säker låsning och stängning av inhägnader runt maskiner, höljen, transportbehållare och lådor.

Marcus Schneck, vd för norelem, konstaterar att det nya sortimentet av spännlås uppfyller det stora säkerhetsbehovet hos ingenjörer och tillverkare: "Vårt nya sortiment av spännlås med dolda skruvhål säkerställer att spännlåsen är säkra från både manipulation och vandalism, vilket är avgörande för en säker och tillmötesgående arbetsmiljö. Ju större säkerhet och användarvänlighet desto effektivare och säkrare blir verksamheten”.

De dolda skruvhålen säkerställer att alla funktionella delar skyddas under det höghållfasta pressgjutna höljet. På detta sätt smälter spännlåset estetiskt in i det övergripande utseendet utan störande konturer som sticker ut.

Spännlås med dolda skruvhål finns som blankförkromade, mattförkromade och i svarta pulverlackerade modeller. Dessutom kan kunderna välja mellan versioner med eller utan cylinderlås. Två nycklar medföljer till modellerna med cylinderlås. Låssystemet är av typen ”Lika låsning” vilket innebär att en och samma nyckel kan användas i två eller flera cylindrar/lås.

Och detta är inte allt; spärren och låshaken kan dessutom nitas eller skruvas fast. Den robusta konstruktionen samt en centrerade placering över mitten garanterar en vibrationssäker infästning, med en maximal lastkapacitet på 1 200 N.

norelems spännlås med dolda skruvhål är lämpliga för frekvent öppning och stängning inomhus och utomhus, vilket gör dem till den idealiska komponenten även för den mest hektiska verksamheten.

För att utforska vårt stora sortiment, besök: www.norelem.se

Om norelem
norelem är världsledande tillverkare och leverantör av flexibla standarddelar och komponenter för maskinteknik. Företaget levererar mer än 70,000 standardprodukter avsedda för standardmaskiner och driftselement samt automationskomponenter.

98 procent av norelems komponenter finns tillgängliga från lager, med teknisk support för alla våra produkter. Denna omfattande lagerhållning gör det möjligt för norelem att tillhandahålla snabba och pålitliga leveranstider.

Om THE BIG GREEN BOOK
THE BIG GREEN BOOK är både norelems idékatalog och referensbok. Det är den gällande guiden till standardkomponenter.

THE BIG GREEN BOOK kombinerar produktinformation, specifikationer och teknisk information i en enda källa. Den är uppbyggd med hjälp av en logisk sekvens av artikelnummer baserat på produktionsstadier och innehåller referenser för bästa praxis, råd och vägledning.

norelem AB
Wenngarn 443
193 91 Sigtuna
Sigtuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5590714795

Sänd till en kollega

0.047