23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny Operation Manager på Proton Finishing

Mathias Bertilfelt började som Operativ Chef/COO i december förra året och vi är så glada för att ha honom här! Han kommer från Ymer Technology där han jobbat som global produktionstekniskchef senaste 4 åren.

Han hittade oss genom jobbannonsen, men det var intervjun med Henrik och Mari som fick honom att vilja vara en del av Proton Finishing.

”Jag kände redan när jag läste annonsen att detta kunde passa mig och efter intervjun kändes både företaget och tjänsten klockren” förklarar Mathias.

Så vad var det som kändes så rätt?

Jag vill kunna se den ”röda tråden” hela vägen genom företagets ambition, plan och genomförande. Det är något som avslöjar väldigt mycket om ett företag.

Drivet att utvecklas och växa gick igenom starkt i presentationen och de frågor jag fick. Att då kunna se att satsningarna som genomförts, och ligger på plan, matchar upp mot visionen gjorde att jag snabbt förstod att man menar allvar.

Satsningen som gjorts på utvecklingsteamet (X-team) är något som man inte ser på många företag. Att tillsätta en grupp med olika spetskompetens enbart för att driva utvecklingsprojekt och hålla siktet på ny teknik är rätt häftigt och visar på drivet som finns. För mig är det viktigt att det finns en stark puls och det gör det absolut här.

Vill du läsa mer om Mathias så hittar du hela reportaget inne på vår hemsida.

Proton Finishing AB
Armaturgatan
Box 1002
331 29 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564174539

Kontaktperson

ME
Martina Erdman
Kommunikation och Försäljning
+56230 +46370656230 martina.erdman@proton.se

Sänd till en kollega

0.062