23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Sugkoppar från AR vacuum Technology

Variationen av sugkoppar från AR vacuum Technology ger möjlighet till flera tusen applikationer, det finns färdiga produkter men det går även att konfigurera genom att välja kropp, typ av läpp och anslutning.

✔ Vakuumkoppar för allmänna ändamål - designade för standardapplikationer. Platta sugkoppar deformerar inte tunna, ömtåliga material.

✔ Bälgvakuumkoppar - perfekt för rundade och sluttande ytor. Tack vare höjdkompensation möjliggör de ett säkert grepp på sfäriska och dimensionellt olika element.

✔ Vakuumkoppar i polyuretan - avsedda för förpackningsmaskiner (kartonghantering, palleteringsrobotar). De finns i både platt- och bälgversioner. Hög nötningsbeständighet.

✔ Vakuumkoppar för höga vikter - från påsar och säckar till fasta ytor (fönster, kakel, sten, etc.). Extremt motståndskraftig mot tuffa arbetsförhållanden.

✔ Vakuumkoppar för grova och ojämna ytor – de minskar vakuumförbrukningen, tack vare skum eller trippel läpptätning.

Naturligtvis är det inte möjligt att förkortat visa alla applikationer där de kan användas – kontakta oss för detaljerad information. Klicka även in på kataloger här på sidan. 

Metal Work Sverige AB 040-420700

#metalwork #technology #automation #robotics #vacuum

Metal Work Sverige AB
Modemgatan 7
235 39 Vellinge
Vellinge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563335644

Kontaktperson

AV

Sänd till en kollega

0.032