23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Solid pinnfräsning för tung bearbetning med överlägsna prestanda

Nya sorter till CoroMill® Plura HD ökar produktiviteten utan att tumma på verktygslivslängden eller bearbetningssäkerheten

Specialisten på skärverktyg, Sandvik Coromant, utökar sortimentet av solida CoroMill® Plura HD-pinnfräsar för tung grovbearbetning i stål och rostfritt stål med två nya sorter. Denna nya generation sorter har den unika Zertivo™ 2.0-beläggningen, vilken kombinerar förstklassig produktivitet med enastående spånavverkningshastighet och högsta möjliga bearbetningssäkerhet.
CoroMill® Plura HD är Sandvik Coromants optimerade första val för tung bearbetning i upp till 2×D i stål och rostfritt stål (ISO P och ISO M), och erbjuder säker och effektiv solid pinnfräsning. Tack vare de nya sorterna med Zertivo™ 2.0-beläggning förbättras verktygslivslängden, bearbetningssäkerheten och produktiviteten ytterligare.

”Med Zertivo™ 2.0 har vi tillämpat vår breda kompetens inom beläggningsteknik på våra solida hårdmetallverktyg”, säger Antti Wikström, Global Product Manager för solida pinnfräsar hos Sandvik Coromant. ”Det innebär att vi kan erbjuda unika, anpassade beläggningar som klarar kundernas bearbetningsutmaningar med överlägsna prestanda och maximal effektivitet.”

De nya sorterna gör det möjligt att rekommendera 30 % högre skärhastigheter i de primära applikationsområdena ISO P och ISO M, liksom de sekundära materialen ISO K och ISO S, tack vare deras optimerade spånkanaler som ger effektiv spånavgång. De sorter som är framtagna för bearbetning av rostfritt stål kommer i två varianter: en med invändig skärvätsketillförsel för bättre temperaturkontroll och spånflöde, och en utan invändig skärvätsketillförsel.

Standardsortimentet erbjuder diametrar från 2–25 mm, ett skärdjup på 2×D, 4 till 5 tänder och en rampningsvinkel på 5° eller 7°. Finns också i Tailor Made®-version för kundanpassade lösningar.

SANDVIK Coromant Sverige AB
Box 12
164 93 Kista
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563507846

Kontaktperson

AS

Sänd till en kollega

0.047