23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

SMARTLINK hjälper dig att analysera din tryckluftsanläggning

SMARTLINK samlar in data i realtid från din utrustning för tryckluft, vakuum och gas samt ger dig tydliga insikter. Du får total insikt i tryckluftsproduktionen och kan snabbt kontrollera tillgänglighet, energieffektivitet och maskinstatus.

Den 15 mars 2023 lanseras en uppdaterad version av SMARTLINK med fokus på en mer informativ och användarvänlig upplevelse. All information samlad på ett ställe.

  • SMARTLINK ger dig full kontroll genom att samla in data på alla viktiga parametrar i din utrustning dygnet runt och gör dem tillgängliga för dig, oavsett vart du befinner dig.
  • I nya SMARTLINK kan du analysera och optimera hela din tryckluftsanläggning, ta del av prestandaindikatorer, jämförelser och trender.
  • Det blir enklare att ta del av rekommendationertidiga varningar och maskinindikeringar. Det möjliggör att kunna säkerställa att maskinerna är i optimalt skick och förblir så, genom att se servicebehoven för respektive maskin, planerade besök och tydliga servicerapporter.
  • Använd SMARTLINK för att enkelt följa upp dina maskiners energiförbrukning oavsett om det är tryckluft, vakuum eller gas. Se unika rekommendationer och möjligheter att förbättra effektiviteten i ditt system.

Läs mer om SMARTLINK på Atlas Copco’s hemsida:
https://www.atlascopco.com/sv-se/compressors/service/efficiency/smartlink

Atlas Copco Compressor AB
Sickla Industriväg 19
105 23 Stockholm
Nacka kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561552794

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047