23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Robotsäljare sökes, säljområde Sverige

Edströms har under de senaste åren expanderat kraftigt och är en ledande leverantör av industrimaskiner, verktyg och service till svenska teknikföretag.

Just nu söker vi en driven säljare till vår försäljningsorganisation som skall vara med och bygga upp och förstärka marknadspositionen för kollaborativa robotar från Universal Robots.

Tjänsten vi erbjuder Dig är en spännande tjänst med mycket eget ansvar och goda möjligheter till utveckling. Försäljningen omfattar hela Sverige men med fokus på mellersta och södra Sverige. Lämplig bostadsort är Jönköping med omnejd. Du kommer att vara på fältet ca 3-4 dagar/vecka där du framförallt kommer att identifiera nya kunder och marknader.

Det är viktigt att du är driven, självgående och kan planera dina veckor och kundbesök. Till Din hjälp har du vår leverantör Universal Robots i Danmark,
engagerade medarbetare och en aktiv marknadsföring. Du kommer att ha ett tätt samarbete med våra befintliga maskinsäljare och ingå i ett säljteam. I rollen som utesäljare ingår även vissa resor utomlands och medverkan på mässaktiviteter.

Vem är du?
En säljare med stort driv, som utmanas av att ta till sig ny teknik och som har lätt för att etablera nya kundkontakter. Vi ser gärna att du har en bakgrund som säljare där du har påvisat goda försäljningsresultat. Har du en YH-utbildning eller högskoleutbildning inom automation är det meriterande. Viktigast är dock att du tycker om att utveckla kundrelationer och skapa långsiktiga samarbeten.

Är det dig vi söker? Skicka in ansökan och
läs mer om tjänsten på: www.intendab.com

Edströms Maskin AB
Solåsvägen 14
551 99 JÖNKÖPING
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560677352

Kontaktperson

HO

Sänd till en kollega

0.047