23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Panasonic presenterar ny serie professionella premiumskärmar

Panasonic SQ2H-serien utmärker sig med hög ljusstyrka, tillförlitlighet och systemskalbarhet.

För att möta den växande efterfrågan på professionella skärmar i premiumklassen för ljusa ljusförhållanden har Panasonic Connect Europe presenterat sin senaste generation 4K UHD LCD-skärmar: SQ2H-serien. Dessa pålitliga skärmar med dygnet runt-visning finns i sju storlekar, från 43 till 98 tum, och är idealiska för styrelserum, mötesrum och inlärningsutrymmen samt för digital skyltning i detaljhandel och offentliga informationsområden.

Exceptionella nivåer av bildkvalitet och visibilitet
Den högupplösta 4K-panelen (3840 x 2160 pixlar), med fyra gånger fler pixlar än Full HD, levererar realistiska och detaljerade bilder med en hög ljusstyrka på 700 cd/m2 som syns tydligt i ljusa miljöer som entréer och lobbyer eller starkt upplysta mötesutrymmen. En antireflexbehandling på 25 % minskar reflektionen av omgivande ljus och förbättrar synligheten avsevärt i alla miljöer.

Flexibel installation för olika användningsområden
Skärmarna finns i storlekar som passar allt från små utrymmen upp till stora konferensrum med många människor. De kan också användas vertikalt. Möjligheten att luta dem 20 grader framåt och bakåt gör att de passar för installation på många olika ställen.

Inbyggd skalbarhet
För ultimat flexibilitet och skalbarhet är SQ2H-serien utrustad med en Intel® SDM-kortplats (Smart Display Module) som standard så att den passar för många olika användningsområden. Till exempel digital skyltning och utsändningar med hjälp av en inbyggd dator, terminalkort eller trådlöst presentationssystem. Skärmarna är också utrustade med USB-mediespelarfunktion för att visa 4K-innehåll och kan fungera i fristående läge som digital skyltning av hög kvalitet.

SQ2H-serien är utrustad med olika gränssnitt, bland annat HDMITM in (x3), DIGITAL ut (HDMITM Type A x1), PC in (Mini D-sub x1), USB Type A (x2) och USB Type C (x1), kompatibel med DisplayPort Alternate-läge och strömförsörjning på upp till 60 W. Varje huvudenhet har inbyggda 20-watts högtalare (10 + 10 watt), vilket eliminerar behovet av externa högtalare för ljudinnehåll och gör att skärmarna kan installeras i trånga utrymmen.

SQ2H-serien kommer att finnas tillgänglig från december 2023 och ingår i ett brett sortiment av 4K UHD LCD-skärmar för företag, utbildning och digital skyltning. För mer information, besök: https://eu.connect.panasonic.com/gb/en/sq2h-series

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Sänd till en kollega

0.078