23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vi introducerar inte en, men två nya cylindergivare!

Regal Components introducerar två nya beröringsfria cylindergivare med kompakt design och stort utbud av analoga utsignaler och PWM. Pålitlig sensorteknik med mycket hög noggrannhet och lång livslängd.

Vi är glada att kunna presentera två nya magnetostriktiva cylindergivare i vår produktportfolio. Cylindergivare är linjärgivare som är utformade för att monteras i hydraulcylindrar eller pneumatikcylindrar.

GYPS och GYPD har integrerad elektronik med ett brett spann av analoga utsignaler och PWM. Båda givarna har hög noggrannhet och en mycket robust design med givarhus i rostfritt stål och IP67 kapsling.

GYPS och GYPD är baserade på den pålitliga sensorteknik som de andra givarna i GY-produktfamiljen. GY-givarna har använts i fält under lång tid och är känd för dess reliabilitet.

GYPS har ett givarhuvud med diameter 48 mm, en vanlig design på marknaden vilket gör den kompatibel med många hydraulcylindrar. Givaren finns med slaglängd upp till 2400 mm med direkt monterad kabel eller med en M12 kontakt med flänsmontage.

GYPD är en kompakt givare för cylindrar där liten storlek är avgörande. Den finns med slaglängd upp till 1000 mm och en samplingsfrekvens upp till 4 kHz.

Läs mer om givarna på vår hemsida: Läs mer om våra nya givare

Regal Components AB
Lefflersgatan 1
754 50 Uppsala
Uppsala kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564385655

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031