23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Dra nytta av Yaskawa-teknologin

Är du maskinbyggare som letar komponenter? Yaskawa har i över hundra år utvecklat motorer, robotar, frekvensomriktare, drivenheter, PLC och HMI-paneler. Den 20 april bjuder vi in till Halmstad för att prata om motorstyrning och robotteknik.

Yaskawas styrka och framgång beror på att vi är en stabil affärspartner med stor erfarenhet som kan leverera automationsprodukter vilka ökar våra kunders tillväxt och konkurrenskraft. Koncernen Yaskawa har i över hundra år ägnat sig åt att utveckla och vidareutveckla motorer, robotar, frekvensomriktare, drivenheter, PLC och HMI-paneler.

Under det här året gör Yaskawa Nordic en Sverigeturné med besök och kundträffar på många olika platser runt om i Sverige. Den 20 april går turen till västkusten där du kan besöka oss på vårt lokalkontor på Linjegatan 3D i Halmstad.

-          Vi vill gärna dela med oss av vår kunskap och erfarenhet av att automatisera olika processer, säger Niklas Richardsson, försäljningschef på Yaskawa Nordic. Nu hoppas vi att fler maskintillverkare också ska upptäcka nyttan med att använda Yaskawa-teknologin i sina system.

På plats i Halmstad kan du ta del av några av våra produkter och robotar, samt diskutera automationsfrågor med vårt team av ingenjörer som har en lång erfarenhet av motorstyrning och robotteknik.

Länk till anmälan.

YASKAWA Sweden Tour fortsätter under våren och försommaren till bland annat Värnamo, Kristianstad och Linköping. Mer information om varje träff, och även höstens program kommer senare.

Mer information
Kontakta Niklas Richardsson, 0480-41 78 01 (niklas.richardsson@yaskawa.eu.com) för mer information.

YASKAWA Nordic AB
Box 504
Besöksadress: Spångatan 4
Leveransadress: Verkstadsgatan 2
385 25 TORSÅS
Torsås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5591369773

Sänd till en kollega

0.047