23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hållbar industri är framtidens industri

Som ett industriserviceföretag är vårt främsta fokus att framtidssäkra svensk industri. Hållbarheten är en allt viktigare aspekt för att säkerställa industrins långsiktiga överlevnad. Läs vidare för att lära dig mer om hur vi arbetar för en hållbar industri.

Minskade kassationer med MUR
Med realtidsövervakning av stopp kan du få 100% koll på din produktion och säkerställa en effektiv och hållbar industri. Vårt MUR-system är ett komplett system för automatisk insamling av stopp i produktion och process. Med registrering och analys ökar vi effektiviteten och minskar onödiga stopp.

Tack vare MUR-systemet kunde FM Mattsson Mora Group halvera sina kassationer och öka sin nyttjandegrad från 46% till 73% på sex månader.
 
”Tidigare har vi uppskattat tid för stopp och rigg. Nu ser vi svart på vitt och kan planera därefter. Det här är ett enkelt system att hantera i vardagen och vi är väldigt nöjda med det lyckade resultatet. En jämnare och bättre produktion, färre stopp och förebyggande underhåll i tid!”
Johan Edbom, F.D. Produktionsledare, FM Mattsson Mora Group.

Läs mer om MUR-systemet

 
Dina maskiner blir som nya med delrenovering
Med en delrenovering förlänger vi livslängden på dina maskiner genom att återställa mekaniken till nyskick. Med en delrenovering får du en maskin i nytt skick, redo att producera i många år framöver!

Tack vare våra tillståndskontroller kan du upptäcka begynnande kvalitetsavvikelser i produktionen och få problemen åtgärdade i tid. Ett kostnadseffektivt sätt att öka hållbarheten i din maskinpark. 

Se vår delrenovering av Gleason PHOENIX II 600 HG: 
Läs mer om delrenovering

 
Oljeanalys för en hållbar industri
Två av våra kunder har under ett år sparat 3000 liter olja. En oljeanalys sparar både tid och pengar samt är bra för miljön. Med enkla medel kan oljan i maskinerna analyseras och i många fall kan ett oljebyte undvikas.

“I 80 procent av fallen kan vi undvika att byta oljan. Maskinerna fortsätter att fungera optimalt utan stopp, kunden behöver inte investera i ett oljebyte av en olja som fortfarande är bra. Samtidigt är det ett utmärkt sätt att i tid upptäcka föroreningar i oljan samt slitage på maskinerna och därmed optimera underhållsåtgärder.
David Almér, platschef DynaMate i Eskilstuna.
 
Läs mer om våra oljeanalyser

DynaMate AB
Tallvägen 2
151 21 Södertälje
Södertälje kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565289286

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.046