23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hexagon hjälper KEYNES att uppnå flexibilitet i designen

Hexagons CADWorx®and Analysis Solutions hjälpte KEYNES att öka flexibiliteten i konstruktionen och uppfylla kraven på interoperabilitet.

KEYNES Planungsgesellschaft mbH är ett tyskt ingenjörs- och byggnadsföretag som har varit verksamt sedan 1960-talet och som fokuserar på alla faser av anläggningsplanering. 
I 20 år har KEYNES använt Hexagons PDS® Isogen för att utforma och genomföra byggprojekt. Ändå beslutade företaget att det var dags att gå över till en modernare konstruktionslösning som kunde hjälpa till att uppfylla kundernas höga förväntningar.      
Företaget strävade efter att hitta en heltäckande 3D-lösning för anläggningsdesign som ger multidisciplinära möjligheter för de olika omfattningarna av brownfield- och greenfield-projekt och andra ytterligare fördelar.     
Efter att ha utvärderat CADWorx Plant Professional och andra branschlösningar fann KEYNES att Hexagons programvara erbjöd den bästa kombinationen av användarvänlighet, flexibilitet för att kunna ta hänsyn till ändringar i konstruktionen och förmågan att integreras med annan information.   
Hexagons lösning gav olika fördelar för KEYNES administrativa personal och användare. En av de viktigaste fördelarna var en snabbare och mer lättillgänglig projektuppbyggnad, vilket sparade användarna tid och arbete. Dessutom gjorde Hexagons enklare mall det lättare för användarna att navigera och använda lösningen på ett effektivt sätt. Det enklare rapporteringsverktyget var också ett stort plus, eftersom det gav användarna en tydlig och kortfattad bild av de uppgifter som behövdes. Dessutom innebar återanvändbarheten av PDS Isogen-konfigurationen i CADWorx att exakt samma leveranser kunde produceras från CADWorx, vilket alltid hade varit möjligt. Slutligen antogs de innovativa lösningar som Hexagon tillhandahöll snabbt av KEYNES administrativa personal och användare inom några dagar, vilket visar på lösningens användarvänlighet och användarvänlighet.   
Sammantaget har införandet av CADWorx Plant Professional gjort det möjligt för KEYNES att automatisera tidskrävande och repetitiva delar av sin konstruktionsprocess och därmed öka effektiviteten. 
 

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5566019773

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.032