23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Industrilås förvärvar PMH Vehicle Equipment Ltd.

Svenska Industrilås och brittiska PMH Vehicle Equipment Ltd. går ihop för att erbjuda kunderna en smidigare lösning. Nyheten innebär att vi utökar vårt erbjudande till marknaden och att våra kunder nu får åtkomst till alla sina lösningar från en och samma leverantör.

– Precis som Industrilås erbjuder PMH högklassig utrustning för alla typer av fordon. Deras omfattande utbud av ljus- och ventilationsprodukter är ett perfekt komplement till våra låslösningar. Vi ser fram emot att introducera Industrilås produkter till PMH:s kunder i Storbritannien, samtidigt som vi tar PMH:s marknadsledande produkter till våra kunder jorden runt, säger Fredrik Mölzer, ägare och koncernchef för Industrilas Group.

Kundfokus
Sen början har PMH blivit känt för sitt fokus på att alltid se till att kunderna får den bästa möjliga lösningen för deras verksamhet och deras typ av fordon. Att alltid se lösningen från kundens perspektiv är den största anledningen till PMH:s tillväxt.

– Vi älskar att ta hand om kunderna och det är med stolthet vi kan säga att vi levererar det vi lovar. Det är denna inställning som har gjort det möjligt för företaget och produktsortiment att växa, år efter år. I dag har vi kunder inom hela fordonsbranschen, från fordon för djurtransport till specialfordon som polisbilar, ambulanser och brandbilar, säger Paul Mason, grundare och vd för PMH.

Utökar vårt erbjudande
Från att en gång i tiden ha varit ett enmansföretag i Nässjö, har Industrilås i dag fabriker i tre världsdelar och levererar låslösningar till kunder över hela världen. Precis som för PMH bygger Industrilås framgångar på en aldrig sinande nyfikenhet på kunderna och världen omkring oss.

– Tack vare våra likheter kommer det att bli en behaglig resa att infoga PMH:s anställda och produkter i Industrilås dagliga verksamhet. Deras expertis och högkvalitativa produkter kommer att ge oss möjlighet att ta vår kundservice till en ny nivå. Nu får kunderna åtkomst till alla sina lösningar från en och samma leverantör. Det sparar både tid och pengar för dem, säger Fredrik Mölzer.

Industrilås i Nässjö AB
Box 214
571 23 Nässjö
Nässjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561397372

Sänd till en kollega

0.078