23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Stark högmatningsgeometri

Dormer Pramet introducerar nya produkter för formverktygstillverkning.

Den internationella verktygstillverkaren släpper en ny stark HM-geometri inom sin populära, dubbelsidiga högmatningsserie SNGX 11. HM-geometrin är idealisk att använda till härdade stål och gjutjärn.  

Det här tillägget utökar applikationområdet för Pramets fräsfamilj SSN11, som redan innefattar den mångsidiga M-geometrin för stål och gjutstål och MM för rostfritt stål, mjukt stål och superlegeringar.  

Den nya HM-geometrin är mycket negativ och har en smal eggfas och en positiv spånvinkel som reducerar vibrationer och ger ett mjukare skärförlopp. Tillsammans förbättrar de livslängden och processäkerheten med upp till 50%, jämfört med det nuvarande sortimentet.  

För mer information om de senaste produkterna från Dormer Pramet kan du besöka www.dormerpramet.com eller kontakta din närmaste återförsäljare. Följ nyheterna om det senaste sortimentet på #powerofsimplicity. 

Fotnot:
Dormer Pramet är en global tillverkare och leverantör av skärande verktyg för bearbetning av metall. Produktprogrammet består av ett omfattande sortiment av roterande verktyg och vändskärsverktyg för borrning, fräsning, gängning och svarvverktyg för verkstadssektorn. Ett utvecklat nät av över 30 försäljningskontor servar mer än 100 marknader runtom i världen. Dessa stöds av moderna produktionsenheter i Europa och Sydamerika och ett globalt distributionsnät.                                                                                                                                                                                                                                                                                                
Kontakt:
Steve Hutton
Brand Communication Manager
Steve.hutton@dormerpramet.com
+44 (0) 7912 981013

Dormer Pramet AB
Linjegatan 9
302 50 Halmstad
Halmstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562408210

Sänd till en kollega

0.032