23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Automatiserad identifiering, märkning och kontroll underlättar

Kvalitetskontroll, märkning och spårbarhet är lika viktigt som bearbetning och montering. Med en bred produktflora och varierande seriestorlek är det också viktigt att välja en automationslösning där tekniken blir en naturlig del av produktionsflödet.

Tillverkning av produkter innebär mer än bara effektiv bearbetning och montering, även om det är den självklara prioriteringen. Kvalitetskontroll, märkning och spårbarhet är minst lika viktigt för att uppfylla kundkrav och minska problem med reklamationer och kassationer. Behovet av att kunna hantera en bred produktflora med varierande batchstorlekar gör också att fler företag vill välja automationslösningar som gör den ingående tekniken till en naturlig del av produktionsflödet.

-          Produktion av både små och stora serier kräver en flexibel utrustning som inte är helt och hållet knuten till enskilda produkter, säger Niklas Richardsson, försäljningschef Yaskawa Nordic. Med rätt kamerateknik, produktmärkning och anpassningsbar robothantering kan man underlätta den processen.

Mabema, Koenig & Bauer och Yaskawa är tre globala företag med stark närvaro i Sverige och stor erfarenhet av kamerateknik, avancerad märkning och robotautomation och av att samarbeta för att uppnå automationslösningar som täcker allt ifrån det enkla till de mest avancerade system.

Den 1 juni har du möjlighet att träffa dessa tre världsledande aktörer på plats i Linköping. En HC10 cobot från Yaskawa kommer också att vara med, så att du själv kan pröva på de olika programmerings-möjligheter som den har att erbjuda. För att göra det lättare att göra ett besök under arbetstid går det att välja mellan ett förmiddags- och ett eftermiddagspass. Vi bjuder också på en enklare lunch vid 12.

Anmälan senast 22 maj.

YASKAWA Nordic AB
Box 504
Besöksadress: Spångatan 4
Leveransadress: Verkstadsgatan 2
385 25 TORSÅS
Torsås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5591369773

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.094