23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

STAPPERT - Din Förstklassiga Rörexpert!

STAPPERT är en ledande europeisk lagerhållare när det gäller rostfria värme- och högkorrossiva stålsorter. Vi lagerhåller rundstång, ämnesrör, plattstång , kilstål , fyrkant, sexkantstång, rör, rördelar, vinklar, profiler och plåt. 20 000 artiklar och mer än 50 olika stålsorter från lager.

Låt STAPPERT bli din pålitliga leverantör. Vi har rören du behöver, oavsett storlek eller stålsort.

Från små rör som kan användas som sugrör i en uppfriskande sommardrink till stora rör som du till och med kan krypa igenom. Vilket väljer du?

Vårt imponerande sortiment innefattar sömlösa rör i de vanligaste stålsorterna, det som verkligen särskiljer STAPPERT är att vi även lagerhåller rör i material som 1.4462 (Duplex), 1.4539 (904L), 1.4851 och 1.4845 (värmebeständigt). Vi har även svetsade rör i de vanligaste stålsorterna.

När det gäller ämnesrör så erbjuder vi ett omfattande utbud för att möta dina behov. Med korta ledtider kan vi leverera 1.4462 (Duplex) och värmebeständiga rör, självklart även i de vanligaste stålsorterna. Våra dimensioner sträcker sig från 32 mm upp till 420 mm i utvändigt mått.Oavsett vilken dimension du behöver, lovar vi att ha rätt rör för just din konstruktion.

Kanske undrar du om vi även har profilrör eller konstruktionsrör? Självklart har vi det! Vårt sortiment inkluderar ett brett dimensionsspann från 10 mm till 250 mm. Oavsett vilken typ av konstruktion du arbetar med kan du lita på att vi har röret som uppfyller dina krav.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar angående våra produkter.

 

STAPPERT - din pålitliga partner för rörlösningar!

Kika gärna in i STAPPERT:s E-Bok : https://lnkd.in/eVmnqfu

 

STAPPERT Sverige AB
Stålgatan 1
343 21 Älmhult
Älmhults kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564095841

Kontaktperson

FW
Fredrik Wallman
Försäljningschef
+46 0300 688860 f.wallman@stappert.biz

Sänd till en kollega

0.046