23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Beckhoff Automation AB stärker applikationsteamet med Anna Bengtsson

Beckhoff Automation stärker tillväxten av kompetens och tar ansvar för att utbilda nästa generations automationsingenjörer.

Den 1 maj tillträdde Anna Bengtsson, 24 år, tjänsten som Applikationsingenjör på Beckhoff Automation AB. Företaget stärker därmed tillväxten av kompetens och tar ansvar för att utbilda nästa generations automationsingenjörer.

”Att få inleda min automationskarriär på ett företag som besitter så mycket erfarenhet och har en så hög innovationstakt är otroligt inspirerande. På Beckhoff Automation finns utvecklingsmöjligheterna som gör att jag kan bli en del av framtagandet av effektiva automationslösningar för en mer hållbar framtid”, säger Anna.

Anna kommer närmast från tjänsten som CEO Trainee på Knightec och har en civilingenjörsexamen i maskinteknik från LTH. Genom sin roll på Beckhoff Automation kommer hon ha ett nära samarbete med kunderna vid framtagning och utveckling av nya och befintliga applikationer.

 

Om Beckhoff Automation

Beckhoff Automation levererar öppna automationsprodukter baserade på beprövad teknik som gör att kunder kan implementera dem i avancerade system snabbare och till en lägre totalkostnad än traditionella PLC och MotionControl-system.

Produkterna kan användas separat eller tillsammans i ”sömlösa” system för alla typer av applikationer. Beckhoffs ”New Automation Technology”-filosofin står för universella och öppna styr- och automationslösningar. De används i hela världen, i en rad olika applikation från CNC-maskiner till intelligent fastighetsautomation. Beckhoff kan idag ge sina kunder ett fullt utbud av produkter inom både hårdvaru- eller mjukvarubaserade styrsystem.

Beckhoff Automation AB
Östra Hindbyvägen 70
213 74 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5566225107

Kontaktperson

Jessica Johansson
Marknadskoordinator
+46 406718157 jessica.johansson@beckhoff.se

Sänd till en kollega

0.047