23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Utökning av lagret med tryckkärlsplåt P265GH för snabbare leveranser.

Vi på Nordmet är glada över att kunna presentera den senaste utökningen av vårt lager i Habo med tryckkärlsplåt P265GH. Denna satsning möjliggör snabbare leveranser och effektivare service för våra kunder. Tillsammans med vårt breda sortiment av olika tryckkärlssorter på coil, strävar vi alltid efter att vara den ultimata partnern för dina materialbehov.

Förfallodatum
den 31 augusti 2024

Vi är glada över att meddela att vi har tagit ännu ett steg mot att erbjuda ännu mer omfattande och effektiva lösningar för våra kunder. Nordmet har nu utökat sitt lager med tryckkärlsplåt P265GH i standardformat i 3-10mm. Denna plåt har enastående egenskaper och används ofta inom en rad olika industrier och applikationer.

Vad är tryckkärlsplåt P265GH?

P265GH är en speciallegerad kolstålplåt som främst används för tillverkning av tryckkärl, pannor och andra behållare som utsätts för högt tryck och temperatur. Dess utmärkta mekaniska egenskaper gör den lämplig för en mängd olika applikationer inom energi-, petrokemisk och kemisk industri.

Fördelar med tryckkärlsplåt P265GH:

Hög hållfasthet: P265GH-plåten har en imponerande hållfasthet som möjliggör tillverkning av robusta och pålitliga tryckkärl och pannor.
Motståndskraft mot hög temperatur: Dess förmåga att behålla sina mekaniska egenskaper vid höga temperaturer gör det till ett optimalt val för anläggningar med krävande termiska förhållanden.
Mångsidighet: P265GH kan anpassas för olika krav och är lämplig för olika tillverkningsmetoder som svetsning, valsning och formning.
Snabbare leveranser för att möta dina behov

En av huvudanledningarna till vår utökning av lagret med P265GH är att vi vill kunna erbjuda ännu snabbare leveranser till våra kunder. Vi förstår vikten av att få material i tid för att hålla projekt på rätt spår, och med vår ökade lagerkapacitet kan vi möta dina behov med ännu större effektivitet.

Välkommen in till Nordmet!

Nordic Metal Trade AB
Klingekärrsgatan 5
566 31 Habo
Habo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567866123

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047