23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Webbinarium 19/10: Sensorer och programvara för inspektion och provning av mark och betong

Vi går igenom hur vi med avancerade sensorer och programvara för datainsamling kan stötta inspektionens hela process till slutlig sammanställning, rapportering och datadelning

Förfallodatum
den 19 oktober 2023

Torsdag den 19 oktober 2023 kl. 09:30-10:30

Denna kostnadsfria workshopen är för dig som arbetar inom förvaltning, underhåll, inspektion av vägar, broar, byggnader och konstruktioner och har behov att fördjupa kunskaperna och/eller är intresserad av framstående digital sensorteknik för att utföra förebyggande tillståndsbedömning och kontroll av infrastruktur i mark och betong.

Under webbinariet går vi igenom det på marknaden oöverträffade konceptet med en gemensamt samlad plattform för inspektion inklusive datainsamling och rapportering med avancerade sensorer som markradar, ultraljud, virvelström mm.

Webbinariet pågår under 60 minuter och hålls på svenska. 

Anmälan

Registrering sker till och med 18 oktober 2023.

Registrera dig via Zoom på länken här

Välkommen!

KmK Instrument AB i Västerås representerar schweiziska Screening Eagle som sedan företaget grundades 1957 utvecklat ett brett sortiment av innovativa sensorer och instrument inom området betonginspektion. Med hjälp av den senaste tekniken möjliggörs en omfattande datainsamling och kartläggning som lättbegripligt och överskådligt återskapar värden i en digital tvilling. På detta sätta kan proaktivt underhåll av byggnader, konstruktioner och infrastruktur utföras på ett effektivt sätt.

Läs mer om webbinariet och lösningarna här.

https://kmk-instrument.se/seminarier-och-workshops/webbinarium-sensorer-och-programvara-for-inspektion-och-provning-av-betong

 

 

KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564824729

Kontaktperson

Jörg Engesser
Regional Sales Manager
+46 070-747 10 85 jorg.engesser@kmk-instrument.se

Sänd till en kollega

0.047