23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hur C.S. Impianti utnyttjade Hexagons lösningar för sitt design engineering-projekt

C.S. Impianti, ett företag som specialiserat sig på anläggningsteknik och industridesign, ställdes inför utmaningar när de arbetade med ett projekt för att utforma och bygga två gaskompressorstationer. De behövde säkerställa säkerhet, efterlevnad och miljöhänsyn samtidigt som de tog itu med brådskande infrastrukturbehov. För att effektivisera sitt arbete valde de en SaaS-lösning (Software-as-a-Service) från Hexagon, särskilt Hexagons Intergraph Smart® 3D och Intergraph Smart® Instrumentation. Implementeringen av Hexagons lösningar hade flera fördelar, bland annat förbättrat samarbete, ökad effektivitet, färre fel och skalbarhet. Detta tillvägagångssätt sparade också tid och resurser. Partnerskapet med Hexagon visade sig vara framgångsrikt, med löpande support och problemlösning. Sammanfattningsvis kan sägas att C.S. Impiantis användning av Hexagons lösningar avsevärt förbättrade deras verksamhet och konkurrenskraft. Om du vill ha mer information kan du läsa hela fallstudien om C.S. Impiantis ökade designeffektivitet med hjälp av Hexagons lösningar.

C.S. Impianti, ett företag som specialiserat sig på anläggningstekniska tjänster och grundläggande och detaljerad design för industriföretag, åtog sig ett projekt för att designa och bygga två gaskompressorstationer för effektiv och konsekvent kompression av naturgas. Med fokus på säkerhet och miljöhänsyn var deras mål att uppfylla tekniska specifikationer, utveckla en omfattande teknisk plan, optimera konstruktion och drift samt säkerställa efterlevnad.  

 Projektet stötte på utmaningar, särskilt behovet av att snabbt etablera infrastruktur. För att övervinna detta sökte C.S. Impianti en lösning som skulle ge en skalbar och kompatibel miljö samtidigt som de kunde koncentrera sig på tekniska uppgifter. I slutändan valde de en SaaS-lösning (Software-as-a-Service), Hexagons Intergraph Smart® 3D och Intergraph Smart® Instrumentation, för att hantera 3D-modeller, anläggningsleveranser och instrumentdokumentation. 


Implementeringen av Hexagons lösningar gav många fördelar. Samarbetet effektiviserades, vilket förbättrade kommunikationen och samordningen mellan teammedlemmarna. Effektiviteten inom design och konstruktion förbättrades, vilket resulterade i tidsbesparingar och högre kvalitet. Fel minimerades, vilket ledde till ökad precision och färre omarbetningar. Implementeringsprocessen var snabb och sömlös, vilket garanterade minimala störningar i den löpande verksamheten. SaaS-modellen gav skalbarhet och anpassningsförmåga och optimerade resurserna utifrån projektbehoven. Den kostnadseffektiva lösningen innebar att man slapp initiala IT-kostnader och utdragna upphandlingsprocesser. Hexagons enhetliga gränssnitt förenklade projektgenomförandet genom att konsolidera hosting, infrastruktur och programvara.  
Sammantaget förbättrades C.S. Impiantis verksamhet avsevärt, vilket stärkte dess konkurrenskraft. Fabio Aiello, System Manager på C.S. Impianti, berömde Hexagons team för deras hjälp med att konfigurera miljön, uppgradera programvaran och framgångsrikt migrera 3D-modelldata.  


C.S. Impianti fortsätter sitt framgångsrika partnerskap med Hexagon och förlitar sig på deras designlösningar för hantering och dokumentation av 3D-modeller. Det senaste samarbetet var mycket positivt, där Hexagons team gav enastående support och löste kritiska problem snabbt för att hålla projektets tidsramar. C.S. Impianti uttryckte sin tillfredsställelse med det pågående samarbetet och betonade Hexagon-teamets proaktiva och stödjande karaktär. 
Sammanfattningsvis har C.S. Impiantis användning av Hexagons lösningar avsevärt förbättrat företagets verksamhet och övergripande konkurrenskraft. Partnerskapet har visat sig vara fördelaktigt och Hexagons team har visat prov på utmärkt support och problemlösningsförmåga under hela projektet.  
Läs hela fallstudien för att få veta hur C.S. Impianti uppnådde ökad effektivitet i sin design med hjälp av Hexagons lösningar. 

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5566019773

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.032