23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hög prestanda i rostfritt stål

Horn har utvecklat ett nytt, gediget sortiment av hårdmetallfräsar speciellt för bearbetning av rostfritt stål. Verktygen är avsedda för fräsning av rostfria material inom livsmedels-, kemi- och läkemedelsindustrin samt inom finmekanik och urmakeri. Dessutom, tack vare sin geometri och goda spånbrytning, är fräsverktygen lämpliga för bearbetning av många andra material.

Tack vare den exakta kombinationen av substratet, makro- och mikrogeometrin samt IG3-beläggningen uppvisar frässystemet hög prestanda och lång verktygslivslängd. Beläggningen i synnerhet erbjuder hög temperaturbeständighet för bearbetning av stål legerat med krom, nickel och molybden.
Horn erbjuder fräsverktyg av solid hårdmetall från lager i två typer. DSHPR-varianten är lämplig som både efterbehandlings- och grovbearbetningsverktyg. Geometrin är också anpassad för trochoidal bearbetning och dyk. DSR-typen, med sin mycket skarpa skäreggsgeometri och korta design, är lämplig för mycket små delar och instabila klämförhållanden, till exempel inom medicin- och klocktillverkningsindustrin. I DSHPR-serien finns alla verktyg med fyra tänder och i diametrar från 2 mm till 20 mm. Horn erbjuder DSR-varianten med tre tänder i diametrar från 1 mm till 10 mm.

HORN Sverige
Noravägen 1
691 53 Karlskoga
Karlskoga kommun
Sverige
VAT nummer: SE502072056001

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047