23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hållbara låslösningar till dina applikationer

Mellan 14–16 november är det dags för Elmia Subcontractor – den ledande arenan för kunskap, innovation och framtidens tillverkningsindustri att åter öppna upp dörrarna. Om du är på jakt efter robusta och hållbara lösningar som håller vad de lovar har du kommit rätt. Välkommen till Jönköping och Industrilås monter A05:19!

Helhetslösningar till transportsektorn 
I vår monter kommer du hitta produkter från Industrilas Vector™ - helhetslösningar designade för att stå emot värme, kyla, vatten, is, snö, smuts och alla vibrationer som kan uppstå på vägar och byggarbetsplatser. När du kombinerar en Vectorprodukt med rätt gångjärn och profiler får du en pålitlig och hållbar lösning som ofta håller längre än fordonet självt.

Vectorfamiljen innehåller våra tre generationer av T-handtag där det centrallåsande Vector T3 har en design, funktion och taktil feedback utöver det vanliga. Familjen innehåller även vårt kompletta och slitstarka rotarysystem, paddellås, draghandtag, vajrar och stänger.

Ledande på ventilationsmarknaden
Industrilas Klima-flex™ är branschens mest omfattande låssystem för ventilationsenheter och består av lås, gångjärn, låsgångjärn och tillbehör. Tillsammans med vårt sortiment av tätningsprofiler speciellt anpassade för ventilationsbranschens krav består Klima-flex-familjen av alla nödvändiga delar för att få en säker låslösning för dina isolerade och trycksatta dörrar.

Du kan enkelt kombinera olika delar för att utforma ett låssystem som passar ditt aggregat och det utseende du vill ha på det.

Funktion och stil för IT-branschen
För att skydda infrastruktur, som till exempel basstationer, måste låslösningar vara motståndskraftiga mot seismisk aktivitet, elektromagnetiska störningar och alla slags väderförhållanden som hetta, köld, regn, snö och åska. De måste också vara säkra och begränsa åtkomsten till endast behöriga personer.

Industrilas Vision™ är en av våra produktfamiljer som används mycket inom IT och telekombranschen. Vi erbjuder endast lösningar som är noga testade, väl beprövade och uppfyller alla tillämpliga standarder. Vi har även jordade alternativ för de applikationer där det är önskvärt.

Design att lita på
Industrilås produkter designas och tillverkas lokalt i Nässjö. Under 2023 har vi successivt flyttat delar av vår produktion till en nybyggd, toppmodern fabrik, som vi har anpassat helt till vår verksamhet. Expansionen innebär att vi fördubblat vår produktionsyta. Med total kontroll över alla steg i tillverkningsprocessen kan vi garantera att alla våra produkter lever upp till branschens standarder och krav. Vi försöker alltid tänka ett steg längre, för att leverera funktioner som överträffar det förväntade. 

Välkommen till Elmia och Industrilås monter A05:19!

Industrilås i Nässjö AB
Box 214
571 23 Nässjö
Nässjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561397372

Kontaktperson

PF
Per Fegler
Kommunikationschef
+46 707721891 per.fegler@industrilas.com

Sänd till en kollega

0.047