23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

60-års jubileum hos Busch Vacuum Solutions

I Söndags firade cirka 2 000 gäster Busch Vacuum Solutions 60-årsjubileum på huvudkontoret i Maulburg i fantastiskt väder.

Många av Busch-anställda tog med sina familjer till det spektakulära evenemanget. Sex food-trucks med utsökt gatumat, en aptitretande grill, ett crêpes-stånd och en utsökt kakbuffé gjorde evenemanget till en kulinarisk upplevelse.

I sitt välkomsttal gav dr Busch en kort historia om företaget och betonade hur viktigt det alltid hade varit för honom och hans fru att lyssna på sina anställda. "Vi kunde inte ha gjort vår verksamhet framgångsrik utan er. Tack för att ni kom till oss och tack för att ni byggde upp Busch tillsammans med oss", sa han och Ayhan Busch tillade: "Tack för att ni är här. Utan er hade vi inte kunnat göra det här möjligt."

Kaya Busch tackade alla människor som hjälpt till att organisera evenemanget och betonade: "Vi vill tacka alla våra anställda för det bidrag de gjort under de senaste 60 åren för att bygga detta företag".

Den Freiburg-baserade slagverksgruppen "Brasilikum" svepte bort publiken med groovy och funky trumslag från världens största karneval i Salvador da Bahia.

En särskild höjdpunkt var det 40 meter höga pariserhjulet. Med 30 gondoler kunde upp till 180 besökare åt gången förundras över den fantastiska utsikten över Wiesental och Schwarzwald. Barnen njöt av en karusell, en hoppborg och en popcornmaskin. 

I partytältet visade ett bildspel vårt företags 60-åriga historia i bilder. En fotobås gjorde det möjligt för besökare att fånga det speciella ögonblicket i ett vackert, minnesvärt foto.

Mercedesen, som Dr Karl Busch och hans söner Sami och Kaya Busch körde under 2000 års klassiska bilrally "Around the World in 80 Days", ställdes också ut på festivalområdet. Totalt samlade de in 140 000 tyska mark för Läkare utan gränser.

Många besökare passade på att lära känna produktionsanläggningen i Maulburg genom fabriksvisningar. De deltog i livliga diskussioner och ställde intressanta frågor.

Maulburg, 25 september 2023 Busch Vacuum SolutionsChristine Rohr

Busch Vakuumteknik AB
Växthusvägen 2
435 33 Mölnlycke
Härryda kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561981308

Kontaktperson

RG
Robert Gårlin
Systemchef
robert.garlin@busch.se

Sänd till en kollega

0.032