23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

50årsjubileum med Olsons Maskinservice

Olsons Maskinservice AB har med framgång erbjudit maskiner, service och reparationer inom pressar och presslinjer sedan starten 1973

50 år av Framgång, gemenskap och tacksamhet hos Olsons Maskinservice 

Vänner, kollegor och samarbetspartners, Vi är glada att få dela med oss av en viktig milstolpe i vår företagshistoria- Olsons Maskinservice har uppnått den imponerande åldern av 50 år! Pressar, reparationer inom presslinjer, service och maskiner har erbjudits sedan starten 1973

Ett jubileum att fira

Under dessa fem årtionden har vi arbetat hårt och engagerat oss i att erbjuda hög kvalité på maskintjänster till våra kunder. Vår resa började som ett  mindre familjeföretag och har sedan vuxit och utvecklats, tack vare vårt fantastiska team av medarbetare och det förtroende som ni, våra kunder och samarbetspartner har gett oss. 

En kväll att minnas

För att fira detta fantastiska jubileum höll vi en minnesvärd fest för vårt team av medarbetare med respektive. Det var en kväll fylld av skratt, glädje, god mat och gemenskap. Att se våra medarbetare koppla av och njuta av varandras sällskap påminde oss om vår framgång inte bara handlar om affärer, utan om de människor som gör detta möjligt.

Tack till våra medarbetare och våra kunder

Vi vill ta detta tillfälle att rikta ett stort tack till vårt fantastiska team av medarbetare, utan er skulle vi inte vara där vi är idag. Vi vill också tacka våra kunder och partners för att ni har varit med oss under dessa år och att ni har stöttat oss och trott på vårt arbete.

Framtiden ser ljus ut

Vi reflekterar över vår historia och firar detta jubileum, ser vi fram emot framtiden med ännu mer entusiasm och engagemang. Vi är fast beslutna att fortsätta erbjuda högkvalitativa maskintjänster och upprätthålla vår stolthet över vårt arbete. 

Vi ser fram emot många flera år av gemenskap, prestationer och utveckling tillsammans mer er alla!

Följ oss på vår resa genom  att följa oss på LinkedIn och/eller websida olsons.se 

Tack för 50 fantastiska år och många fler komma!

Olsons Maskinservice AB
Engelbrektsgatan 31
643 31 Vingåker
Vingåkers kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564182300

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.046