23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

AMADA Scandinavia nya faciliteter

AMADA Scandinavia tillkännager stolt sin kommande invigning av en helt ny kundanläggning belägen i Alingsås, Sverige. Samtidigt med denna invigning firas 30-årsjubileum och AMADAS populära varumärke. Varumärket som betyder engagemang för marknaden och viktigast av allt, kundernas framgång.

Den nya anläggningen har nära 1 000 kvadratmeter tillägnad besökare, inklusive ett stort showroom, ett presentationsrum med videolänk till andra AMADA-anläggningar, ett stort seminarieutrymme och ett utbildningscenter för mjukvara. I det öppna kontorslandskapet finns även ett nytt kundsupportcenter.

Den moderna byggnaden speglar det högteknologiska varumärket, samtidigt som de visar sitt löfte om att minska deras påverkan på miljön och samhället. Efter koncernens åtagande att minska påverkan på miljön med 50 % till 2030, inkluderar den nya kundanläggningen och kontoren LED-belysning, effektiv HVAC, förbättrad avfallshantering och laddningsstolpar för elfordon. Medan förbättringar görs för kontorspersonal med ergonomiska arbetsplatser och gemensamma utrymmen.

Den nya kundanläggningen välkomnar framför allt besökare från Sverige, Norge, Finland och Baltikum. Alingsås ligger inom bekvämt räckhåll från Göteborgs internationella flygplats Landvetter.

AMADA Scandinavias kontor och reservdelslager kommer att flyttas den 6 december 2023 och ett speciellt kundevenemang kommer att hållas under mars 2024. Detta evenemang kommer även att  lansera den nya VENTIS-AJ 6kW fiberlasern. Mer information om detta spännande evenemang kommer att finnas på AMADA Scandinavias hemsida och sociala medier.

AMADA Scandinavia vill tacka alla sina kunder för deras stöd och affärer. Detta nya kundcenter är en milstolpe för AMADA i Skandinavien, och företaget ser fram mot att dörrarna öppnas och alla är välkomna.

Amada Scandinavia AB
Borgens Gata 16-18
441 39 ALINGSÅS
Alingsås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564025814

Kontaktperson

PB
Peter Book
Säljare Specialist
peter.book@amadasweden.se

Sänd till en kollega

0.031