23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Gemensam framgång och fortsatt tillväxt

I en tid av utmaningar och intensiv verksamhet öppnar Olsons Maskinservice AB stolt dörren till sina senaste framsteg och händelser. Som en pålitlig partner inom branschen har företaget engagerat sig till att inte bara behålla, utan också förbättra sitt engagemang och prestation. Ta del av några av de spännande höjdpunkterna nedan.

Vi är glada över att få dela med er de senaste framstegen och händelserna här på Olsons Maskinservice AB. I en tid av utmaningar och intensiv verksamhet har vi arbetat hårt för att behålla och förbättra vårt engagemang och prestation. Vi är stolta över att vara er partner i branschen, och vi vill dela några höjdpunkter med er:

Affärer och Försäljning: Vi har framgångsrikt slutfört flera stora affärer, inklusive försäljningen av pressar, Valsmatarverk från Coiltech, samt begagnad press från eget "lager".

Försäljning av tillbehör och reservdelar går från vårt företag dagligen. Detta visar på vårt engagemang för att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster till våra kunder.

Service och Support: Vi har nyligen etablerat nya serviceavtal, ute hos kunder vilket understryker vår strävan efter att inte bara tillverka maskiner utan också ge våra kunder kontinuerlig support och service.

Utbildning: Vi erbjuder utbildning bl.a säkerhetsutbildningar och pressoperatörsutbildningar. Runt i hela Sverige genomförs dessa utbildningar ute hos företagen.  Med rätt utbildade operatörer utförs arbetet säkrare, ställtider minimeras och anläggningen kan trimmas för högre produktivitet och säkrare produktion

 Ny Utrustning och Ny Kollega: Vi har nyligen installerat en ny svarv med drivna verktyg, Pinacho SH-500, i vår verkstad i Vingåker, vilket möjliggör större projekt och legotillverkning. Dessutom har vi välkomnat en ny montör, Per, med tidigare erfarenhet inom hydraulik, el och mekanik. Per kommer att vara en värdefull tillgång för vårt företag.

Nytt Varumärke och Synlighet: Håll ögonen öppna, snart ser ni Olsons Maskinservice i ny skepnad! Under november kommer vi att lansera vårt nya varumärke och vår nya hemsida. Detta kommer att hjälpa oss att bättre förmedla vår vision, starka drivkraft framåt och värderingar inte minst kundlöftet om att vi är konsekventa och håller vad vi lovar. 

Vi är också glada över att Verkstadstidningen nyligen publicerat en positiv artikel om oss, vilket ger oss ytterligare synlighet och trovärdighet.

50-årsjubileum: Nyligen firade vi vårt 50-årsjubileum med en oförglömlig fest för våra medarbetare. Vi vill tacka er, våra kunder och partners, för ert förtroende och stöd genom åren. Det har varit grunden för vår fortsatta tillväxt och framgång.

Lokal Företagsmässa: Vi deltog nyligen i en lokal företagsmässa för att öka vår synlighet och visa vår verksamhet för högstadieelever. Det var en möjlighet att lyfta fram yrkesroller och sysslor inom vår verksamhet och inspirerades av föreläsningar av Caxton Njuki & Erik Ullsten.

Vi är glada över att vara er partner, och vi ser fram emot att fortsätta erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster. Tack för ert förtroende och stöd.

För att läsa mer om våra senaste framsteg och händelser besök verkstadstidningen.se 

Tack för att ni är en del av vår resa och vårt företags framgång. Vi ser fram emot framtiden med entusiasm och hoppas på ett fortsatt givande samarbete.

 

Foto: Per Sjögren Verkstadstidningen 

Olsons Maskinservice AB
Engelbrektsgatan 31
643 31 Vingåker
Vingåkers kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564182300

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047