23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hexagon tillkännager lanseringen av CADWorx 23 Plant Design Suite

Hexagons division Asset Lifecycle Intelligence har lanserat CADWorx 23 Plant Design Suite, som förbättrar produktiviteten inom CAD och CAE för olika branscher. Bland de viktigaste funktionerna finns oöverträffad kompatibilitet med BricsCAD v23 och AutoCAD 2023 och 2024, funktionella förbättringar i moduler, strömlinjeformad användbarhet och effektivitet i designprocesser. Versionen, som återspeglar kundernas feedback, erbjuder en optimerad CAD-upplevelse. Hexagon bjuder in intresserade till ett webinar för mer information om dessa innovationer.

Hexagons Asset Lifecycle Intelligence Division har presenterat den senaste versionen av sin flaggskeppsprodukt, CADWorx 23 Plant Design Suite, en heltäckande lösning som tar itu med de utmaningar som industrin står inför inom datorstödd design (CAD) och ingenjörsvetenskap (CAE). 
Sviten ökar produktiviteten genom förbättrad kompatibilitet och optimerade arbetsflöden. 
CADWorx Design Suite är en omfattande programvaruserie för anläggningsdesign som erbjuder integrerad intelligent ritning/databasanslutning, avancerade automatiseringsfunktioner och användarvänliga ritverktyg. Den nya versionen ger ingenjörer och designers en optimerad och effektiv CAD-upplevelse, sömlös kompatibilitet och förbättrad funktionalitet. 
  
Viktiga höjdpunkter i CADWorx 23 Plant Design Suite inkluderar 
  
Oöverträffad kompatibilitet: CADWorx Plant Design Suite gör det möjligt för användare att omedelbart utnyttja fördelarna och framstegen med de senaste CAD-plattformarna utan några förseningar och är helt integrerad med BricsCAD v23 och AutoCAD 2023 och 2024. 
  
Funktionella förbättringar: olika moduler har fått betydande förbättringar: 

  • Modulen för 2D-representation har refaktoriserats, vilket har resulterat i förbättrad prestanda och stabilitet
  • CADWorx Equipment introducerar möjligheten att fästa generiska munstycken för mer flexibilitet i design och modellering av utrustning 
  • Dessa förbättringar gör det möjligt för ingenjörer och designers att skapa mer komplicerade och exakta konstruktioner som uppfyller branschens krav. 

Förbättrad användbarhet och konfiguration: den nya versionen erbjuder nya funktioner för att automatisera arbetsflöden ytterligare: 
  
Användare kan nu ladda konfigurationsfiler (CFG) från kommandoraden för modulerna Plant, Structure, Equipment och P&ID, vilket effektiviserar installation och konfiguration för ett mer effektivt arbetsflöde. 
CDR-publiceringsalternativen stöder nu alla egenskaper för CADWorx Equipment-komponenttyper, vilket möjliggör omfattande 3D- och BIM-projektpublicering. 
En ny kommandoradsfunktion gör det möjligt för användare att ändra BOM-mallen (Bill of Materials) i hela CADWorx Plant Design-sviten, vilket förenklar konfigurationsprocessen. 
Effektiva designprocesser: Som svar på feedback från användarna ger den nya versionen möjlighet att ärva processlinjenummer från PIDVIEW till Plant Modelling, vilket minskar det manuella arbetet och säkerställer en konsekvent design. I PIDVIEW-modulen kan användare dessutom infoga komponenter som matchar specifika typer och valda egenskapsvärden, för att öka produktiviteten och noggrannheten. 
  
Wally Elarusi, produktägare, CADWorx, säger "I dagens konkurrensutsatta landskap står industrier inför många utmaningar när det gäller CAD-design och konstruktion. Denna version av CADWorx 23 Plant Design Suite syftar till att leverera en förbättrad CAD-miljö, ta itu med branschens smärtpunkter och ge ingenjörer och designers ökad kompatibilitet, stabilitet och optimerade arbetsflödesfunktioner." 
  
Peter Van Der Weijde, Vice President EMIA, Hexagon CADWorx and Analysis Solutions: "Den här nya versionen återspeglar Hexagons kundcentrerade inställning till utveckling. Våra kunder får rösta för att prioritera vilka funktioner vi ska utveckla. Som ett resultat kunde vi införliva nya, värdefulla funktioner, tillhandahålla oöverträffad kompatibilitet och lägga stor vikt vid att svara på kundfeedback och snabbt ta itu med buggar eller problem, över ett stort antal branscher, för en mer tillförlitlig och effektiv upplevelse." 
  
För en djupare inblick i funktionerna och innovationerna i CADWorx 23 Plant Design Suite, bjuder Hexagon in alla att delta i webbinariet "What's New in CADWorx 23: Driving Continuous Improvements in Designs". 

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5566019773

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031