23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

AirHockey

Up for a Challenge on Elmia?

Den svenska marknaden står för knappt en tredjedel av Hosta Industries totala export, och vi har en lång och stolt tradition av att vara på plats vid den här fantastiska mässan som är helt ensam i sitt slag i branschen. 

Även om kursen för den svenska kronan för närvarande är historiskt låg ser många av våra svenska kunder som tur är till mer än bara ekonomin. Det handlar snarare om det samlade paket vi kan erbjuda – om vår förmåga att hantera omställningar och leverera hög kvalitet, i rätt tid och rätt mängd.

Vi på Hosta Industries har nämligen en mycket flexibel produktion. Det gör oss otroligt agila, och vi kan snabbt skala upp och ned i produktionen så att den exakt passar kundens aktuella behov. Allt detta bidrar till att göra oss konkurrenskraftiga i Sverige – trots tuffa ekonomiska förutsättningar just nu.

Vi ser verkligen fram emot att få träffa er på mässan så att vi får tid och möjlighet att diskutera era framtida behov inom våra expertområden: rörbearbetning, plåtbearbetning, svetsning m.m.

Hosta Industries A/S
Gørtlervej 1
9320 Hjallerup
Brønderslev Kommune
Danmark
VAT nummer: DK14119094

Kontaktperson

CM
Christian Mosevang
VD
cm@hosta.dk

Sänd till en kollega

0.031